12 Eylül 2009 | Cumartesi

Sürpriz olmaz

Bursaspor'un heyecanla beklediği F.Bahçe maçını üç puanla kapatması hiç şaşırtıcı olmaz. Çünkü yeşil-beyazlı takımın istatistiklerine baktığımızda istikrarlı ve güçlü bir takım görmemiz zor değil. En önemlisi Bursaspor, geçen yıl Ertuğrul Sağlam göreve geldikten sonra iç sahada maç kaybetmiyor. Önceki sezon oynadıkları 8 maçta, 4 galibiyet, 4 beraberlik alan yeşil-beyazlılar, bu sezon da Kasımpaşa ve Ankaragücü'nü Atatürk Stadı'nda yendi. Timsah toplamda Ertuğrul Sağlam ile birlikte 11 iç saha maçında 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Bursa geride değil
Bursaspor bu sezon geride kalan 4 haftada 7 puan topladı ve 5. sıraya yerleşti. Attığı 6 golle G.Saray ve F.Bahçe'den sonra en çok gol kaydeden ekiplerden biri olan Bursaspor'un, 5 golü asistler sonucu gerçekleşti. İlk 4 haftanın genel istatistiklerine baktığımızda Bursaspor'un, F.Bahçe'den geri olmadığını rahatlıkla görüyoruz. İsabetli pasta sarı-lacivertli takım yüzde 78 iken, Bursa yüzde 75. Gol pozisyonuna girmekte F.Bahçe 29 iken, Bursaspor 22. İsabetli şutta F.Bahçe 29 iken, Bursa 27. Maçın sonucunu belirleyecek unsurlardan biri top çalmada ise F.Bahçe 96, Bursa 103. Bursasporlu futbolcular kazanmak için çok mücadele etmeleri gerektiğini biliyorlar. Buna seyirci faktörü de eklenince yeşil-beyazlıların oldukça avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor