Hakan Karadere

Hakan Karadere

31 Ekim 2010 | Pazar

Fener lider bitirebilir

Başlığına bakıp, hemen 'Bu adam ne diyor böyle' diye düşünebilirsiniz.
Ama geriye dönüp bir baktığınızda Fenerbahçe'nin ne kadar zorlu maçlar oynayarak 10. haftayı geride bıraktığını görürsünüz. Bursa'da ilk yarıdaki Fenerbahçe'yi çok beğendim.
Karşısında futbolu temiz oynayan bir takım vardı. Hakem de iyi olunca nefes kesen bir mücadele izledik.
Özellikle ilk 30 dakikada harika baskı, kanatlardan ve ortadan bindirmeler ile Fenerbahçe oyuna hakimdi ve bu arada golü de buldu. Lugano'nun yokluğunda taraftarları tedirgin eden Bilica, özellikle ilk 30 dakikada harikaydı.
Devrenin son 15 dakikasında Bursaspor'un daha etkin olduğu dakikalarda Yobo yine kalitesini konuşturarak kritik müdahalelerde bulundu.
Kaleci Volkan'ın üstün formu ise takım arkadaşlarını daha da yüreklendirip, motivasyonunu arttırdı. Alex ve Emre, Fenerbahçe'nin komutanları gibi mücadele etti.

İlk yarı zor maç kalmadı
Bursa'da kaliteli bir takım görüntüsü çizen Fenerbahçe, bu yarışın en büyük favorilerinden biri olduğunu müthiş futbolu ile belgeledi.
Hem de Niang ve Dia gibi usta kramponları olmamasına rağmen. Fenerbahçe'nin Bursa'da ortaya koyduğu futbol, ilk yarıda kalan 7 maç için taraftarına ışık tuttu diyebiliriz. Çünkü sahada savaşan ve sürekli kazanmayı düşünen bir takım vardı. Fenerbahçe, zorlu şampiyonluk yarışında şu anda ligin en formda takımları Antalya, Manisa ve Kayseri; şampiyonluk yarışındaki rakipleri Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursa ile oynayarak zorlu virajı atlattı.
Yani Fenerbahçe'yi artık güzel günler bekliyor...
Diğer zirve adayları birbirleri ile mücadele ederken; Fenerbahçe bu kolay maçlarında galibiyet serisi yakalarsa, ilk yarıyı lider bile bitirebilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor