27 Temmuz 2010 | Salı

Muhtelif maddeler

Yeni formaları daha detaylı inceledim.
Nike mağazalarında, beyaz forma dışında benzer bir kumaş yok. Diğer formaların kumaşları ise Dri-Fit falan değil. Ne kulüpten ne de firmadan bir açıklama gelmediğine göre durumdan iki taraf da sorumlu ve iki taraf da memnun! Yöneticilere kızıp forma almamak olmaz. Cefakar Trabzonspor taraftarlarına önerim, Trabzonspor formalarını güçleri yettiğince almaları...

Köy sahalarında oynanan hazırlık maçlarının yedek kulübesi hizasındaki kameralarla canlı yayını tam bir eziyet. Bundan sonra böyle maçları seyretmeyerek kendimizi kurtarabiliriz.
Ancak oyuncular otobüs yolculuğunu müteakiben çıkılan bu maçlarda oynamak zorunda. Oyuna konsantre olamamaları doğal ve o performanslarından dolayı eleştiri de gereksiz. Gösterge olarak kullanabileceğimiz tek sezon öncesi müsabakası Süper Kupa finali.

Geçen sezonun çoğunu sakat geçiren Yattara için "Bu seneki en önemli transfer" diyenlerden değilim. Huylu huyundan vazgeçmez, bu oyuncu istikrar sağlayamaz. Bana göre sağ açık için en uygun isim Tayfun Cora'dır. Çalışkan ve fedakardır. En iyi muz ortaları o yapar, ayrıca gole yakındır. Sağ beke çok yardım eder ve savunmada oynarken yapacağı hataların stresinden kurtulacağı bir mevkide çok verimli olabilir.

Hakkında artık özel yazı yazmayacağım başkan Şener yeni inciler vermiş medyaya. Oturduğu yerden stand-up yapmayı giderek daha çok seviyor başkan. Kendi yönetiminin tasarrufları hakkında kendi söylediklerine bakıyorum da dehşete düşüyorum. Trabzonspor'un çok dışından biri, Abdüllatif Şener veya Aydan Şener daha makul şeyler söyleyebilirdi gibi geliyor bana...

İnternetteki taraftar forumlarında giderek daha sık kulakları çınlatılan Hayrettin Hacısalihoğlu dostumuza geçen ay fazla kilolarına dikkat etmesini sıkıca tembihlemiştik.
Kamp fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla o cephede azalma değil artma var. Bir kez de yazılı olarak uyarıyoruz: Aman dikkat, fazla kilolar asbaşkanlıktan daha kalıcı olabilir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor