04 Ekim 2010 | Pazartesi

İşte Trabzon

Güneş, orta sahada Ceyhun'un eksikliği dışında beklenen 11'le çıktı. Stoperde Ceyhun yerine Mustafa tercihi doğru ve Trabzonspor geleneğine uygundu. Sadece Burak tercihi şaşırttı. Alan ve Jaja gibi ilk 11 oyuncusu olmayan ama bu kez de solda denenen kontenjan prensi savunmaya yardım etmezken, Cale'nin vurdumduymaz tavrı ve stoperine yakın oynama tercihi de Hilbert'e yıldızlaşma şansı yarattı.
Ya diğer kanatta Holosko'yu karşılayan Serkan da ona uysaydı?
Ev sahibi savunmanın göbeğinde iyi sayılırdı, ancak duran top notları düşüktü. Selçuk-
Colman-Engin
orta sahası biraz dirençliydi; ama üretken değildi.
Hızlı ataklardaki pas seçimleri felaketti, zira rakip takip etmekten yorgun düşüyorlardı.
Bu bölgeye bir Ceyhun takviyesi oyunu çözmeye yetecekti. Güneş onu aldı, lâkin Burak'ın değil Yattara'nın yerine!

HAKEMLERİ BEĞENMEDİK
İkinci yarıda Engin'in sol kanat aktivitesinden umutluydu tribünler. Kupa finalindeki golüne benzer pozisyonu çok şıktı "Asabi Solak"ın; Hakan'ın alıştığımız kurtarışı da.
Forvette Teo maçın en net pozisyonunu harcamakla kalmadı, her atakta topun önünde kalıp Burak'la "ofsayt eşkralı" oldu.
Mustafa duran toplardaki pozisyon hataları dışında formayı doldururken, bir duran topa vurduğu kafa ile sürpriz yaptı. Misafir ekip son 20'de 3'lü forvete döndü.
Trabzon'da ise zorunlu sakatlık değişikliği geldi. Oysa bu bölümde bir Burak-Alan değişikliği topa daha çok sahip olma şansı getirebilirdi. Hakemleri pek beğenmedik.Maçın başında Burak'ın çok net pozisyonu ofsayt değil, Marco'nun Engin'e çizgi dışında hareketi de fauldü. Sert başlayan oyunu kartsız götürmeye çalışması riskli bir tercihti, Allah yardım etti. Egemen'in el pozisyonu ise tipik bir kısa mesafe çarpmasıydı. Kuddusi ve arkadaşlarının maça 5 dakika eklemesi ayarsız, maç bittikten sonra verdiği frikik ise utanç vesikasıydı. Bu arada, Guti'nin sürekli hakeme oynaması klasına yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor