05 Ağustos 2010 | Perşembe

Hüsrana devam

Fenerbahçe kaldığı yerden devam ediyor! Geçen yıl son maçta Kadıköy'de yaşayan hüsrandan sonra hiçbir şeyin değişmediği görüldü. Hatta Young Boys maçındaki tablo o geceyi bile aratır nitelikteydi. Futbol yok, organizasyon yok, yardımlaşma yok, önde baskı yok, özetle sistemde değişen yok. Yana ve geriye paslar... Bekir'le sıkıntılı bir sağ kanat, yumuşak bir sol kanat... Bu oyunun Aykut hocanın söyledikleriyle ilgisi yok... Üstelik sahada Stoch ve Dia gibi iki umut bağlanan oyuncu var. Ancak bunlardan yararlanmak istiyorsan alan boşaltıp, savunma arkası toplar atacaksın. Bunun için sahada bulunan Alex de beklenen performanstan çok uzakta. Nitekim Fener'in oyun kurucusu, Spycher'in markajı karşısında sadece duran toplarda iş yapmaya çalıştı. Hal böyle olunca Stoch etkisiz eleman oldu. Ayrıca gol Fenerbahçe'nin solundan gelmese de Stoch-Santos ikilisinin sol kanatta verdiği açıklar gole davetiye gibiydi.

NÖBET KOCAMAN'A GEÇTİ
Fenerbahçe bu kadar kötü oynarken bile oyuna tutunabilirdi. Ancak Stoch 53. dakikada bir profesyonele kesinlikle yakışmayacak bir hata yaptı. Rakibin hafif teması karşısında kendini yere bıraktı ve kırmızı kartla atıldı. 'Maç 11'e 11 oynansa durum değişir miydi?' sorusunun yanıtı da aslında ilk 45 dakikada saklıydı. Çünkü bu yarıda Young Boys iki net pozisyon ve bir gol buldu. Fenerbahçe ise 5 ofansif oyuncuyla sadece 45 dakikada Dia'nın ayağından bir pozisyon kaçırdı. Dia'nın ilk görüntüsünün olumlu olduğunu vurgulayalım. Özetle Fenerbahçe ilk maçtaki kötü oyununu Şükrü Saraçoğlu'nda da sürdürdü. Ancak bu kez ilk maçtaki kadar şanslı değildi. Böylece Kadıköy hüsranında nöbet Daum'dan Aykut Kocaman'a geçti. Değişen şimdilik sadece bu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor