28 Eylül 2010 | Salı

Geceyi Dia aydınlattı

Tarafsız futbol izleyicileri için son derece keyifli bir ilk yarı oynandı. Ancak İki takım taraftarı ile Aykut Kocamanve Yılmaz Vural için aynı şeyleri söylemem zor. İki takım oyuncuları, yapılmaması gereken her türlü hatayı sahaya yansıttı ve ilk yarıya tam 5 gol sığdı.
Bu gollerde bireysel beceri ya da takım oyunu ve organizasyonlar ön plana çıkmadı. Hepsi birer zaafiyetin ürünüydü. Söz gelimi Fenerbahçe'de orta alan kayboldu. Maç Fenerbahçe adına adeta forvetin attıkları ile savunmanın yedikleri arasındaki bir yarışı ortaya koydu.
Kasımpaşa özellikle Yekta ve Sarmov ile orta alanı her hızlı geçişinde F.Bahçe savunmasının arkasına Şahin'i sarkıttı ve sonuç aldı. Bu düşüncenin başarılı olmasında F.bahçe'nin sol savunmasında görev yapan A. Santos ve Bilica'nın son derece kötü oynamasının rolü büyüktü.

Alex bilmecesi sürüyor

Nitekim ikinci yarıda doğru bir tespitle Aykut Kocaman iki oyuncuyu da yanına alıp, Yobo-
Caner
ikilisini sahaya sürdü.
F.Bahçe'nin ofansif kurgusunda tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi sol kanadı Dia, sağ kanadı Mehmet Topuz kullandı. Topuz etkisiz görünürken, Dia sol ve sağ kanadı kullanırken, süratliydi. Dia biri sağ, diğeri soldan Niang'a iki asist yaparken, Emre'nin golünde baskı uygulayan oyuncu olarak geceye damga vurdu. Niang çalışkanlığının meyvesini attığı gollerle topladı. Sarı-lacivertlilerde Alex bilmecesi devam ediyor. Kocaman onunla başlayıp, bir kez daha zeytin dalı uzatırken, Alex'in isteksizliğinin bu kez nedeni neydi çözemedik. Tabii Kocaman'ın Stoch'u oyuna sürmek için 81 dakika bekleyip, Dia'yla değiştirmesi başka bir yanlıştı. Sonuçta F.Bahçe, müthiş pozisyonlar verdiği maçı kazanarak, rahat bir nefes aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor