17 Mayıs 2010 | Pazartesi

Olmadı işte!

50'yi aştı yaşım. Bunca bayram yaşadım.
Ama coşkunun böylesinin İstanbul'u kanatlarına alarak gökyüzüne dokunduğuna tanık olmadım düne kadar. Demek ki İslam Baba boşuna; Fenerbahçe büyüklüğünü "Başka bir şey" olarak tanımlamamış.
Hemen her semti sarı lacivert çiçek açmış, her köşesinde mendil sallıyordu umut gelene geçene, koca kentte. Kadıköy ise adeta heyecana boyanmıştı.
İşte İstanbul'u sabahtan beri sarıp sarmalayan bu güzelliğin onlarca katı bir zenginliğin fotoğrafıydı dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın tirbünleri.
Ancak aynı güzellikten saha içindeki her kesin nasibini almadığını da gördük. Sözgelimi, Burak diye bir futbolcu vardı ki, futbolcudan ziyade sirk artistlerine benziyordu. Yel esse kendini yere bıraktı ve maalesef, sarı lacivertli futbolculara yapılan net faulleri seyreden Yunus Yıldırım da her defasında "Devam et oğlum" dercesine prim tanıdı ona.
Taraftarın inancıyla bağdaşmayan başka görüntüler de vardı. Mesela böylesine önemli bir maçta rakibin orta karışımı şutunda uyukladı Volkan.
Alex, Özer, Topuz ve Güiza başta olmak üzere çoğu Fenerbahçeli futbolcu son hareketinde sakin davranmayınca, yetenekli Trabzonspor kalecisi Onur panter kesildi ve Bursaspor'un tarih yazmasına katkı sundu

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor