20 Eylül 2010 | Pazartesi

Sorun belli!

İlk 20 dakikada etkili olan taraf Beşiktaş'tı. Bu bölümde Kanarya'nın performansı hakkında söylenecek şey çok. Ancak bu görüntünün doğmasında F.Bahçeli ve Beşiktaşlı futbolculardan ziyade Cüneyt Çakır'dı başrolü oynayan.
Liglerimizin kart gösterme konusundaki en cömert hakemi dün akşam 13. dakikada Zapo'nun Niang'ın tendonuna tekmesine ve Aurelio'nun kötü niyetli olarak Volkan'a hareketine sarıyı bile çıkarmadı.
Buna rağmen ilk yarının son çeyreğindeki oyunuyla skoru 3-0'a getirecek oyunu oynayabilen Fenerbahçe, ikinci yarıyla birlikte neden kendi sahasına gömülerek davetiye çıkardı?
Bunun tek cevabı var. Maalesef F.Bahçe kalite, yetenek ve kapasitesiyle çelişen bir özgüven duygusu yaşıyor. Yani neresinden bakarsanız bakın, Kocaman ve öğrencileri üstesinden gelemediği psikolojik sorunlar yaşıyorlar.
Dolayısıyla, ilk 5 haftada kaybedilmiş 8 puana rağmen yitirilmiş bir şey yok şampiyonluk mücadelesinde.
Yeter ki en kısa zamanda gerekli olan yardım ve tedaviden yoksun kalmasınlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor