22 Aralık 2010 | Çarşamba

Saklanmayın!

Çoğu takımımız için "Hiç yoktan iyidir" anlamına geliyor kupa maçları yıllardır ülkemizde.
Ve doğrusunu söylemek gerekirse (galibiyet ve beraberliklere verilen paralar gibi) bazı anlamlar ifade etse de bu organizasyonun en önemli tarafı, Fenerbahçe'nin uzun yıllardır kupaya ulaşamamasıdır.
İki takımın da "Yedek" ağırlıklı kadroyla sahaya çıktığı maçta, hem de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir mazeret aranacaksa bu, öncelikle konuk ekibin hakkıydı. Hele Manucho'nun 9. dakikada Selçuk, Yobo, Lugano önüne gelen Fenerbahçeli'yi safdışı ederek Musa'ya attırdığı bir gol var ki, insan inanmıyor gözlerine, tıpkı Sercan'ın 43'teki golünde olduğu gibi.

Fatura Kocaman'a mı kesilmeli!
Bana kalırsa ( forma şansı bulmakta zorlanıp da böylesi maçlarda sahaya çıkan) Fenerbahçeli futbolcuların kaleci Serkan'dan en uçtaki Semih'e kadar kendilerine sorması gereken sorular var. Misal, Semih. Eğer muhabirlerle yaptığı telefon kulislerine harcadığı zamanın yarısını performansını yükseltmek için harcasa, belki de "vazgeçilmez"lerden olacak.
Yahu bu adamlar aylardır bir arada antrenman yapmıyor mu? Ya da altyapıdan gelerek oynayan gencecik Bucasporlular kadar da mı futbolu bilmiyorlar, yıllardır Fenerbahçe formasını giyenler? O zaman sorun ne, ya da bu kalitedeki oyuncuların kariyerleriyle çelişen performansından ötürü faturayı Kocaman'ın boynuna asmak ne kadar gerçekçi olur?
Hey, sen Semih, Serkan, Lugano, Selçuk, Santos, Baroni ve Aykut Kocaman! Çıkın dışarı, daha fazla saklanmayın Alex'in gölgesinde.
Saracoğlu'nda bile küme düşmenin en büyük adaylarından Bucaspor'un yedek ağırlıklı kadrosu karşısında muhteşem taraftarınızın boynunu bükecek bir futbolla mağlup oluyorsanız, mesleki ahlakınız ve temsil ettiğiniz değerler adına boy aynasında kendinize söylemeniz gereken söz, sözler var demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor