23 Şubat 2010 | Salı

Elektronik sonu olur

_Direğe kamera, topların içine çip konulması, basketbolda olduğu gibi masadan kontrol edilen süre gibi uygulamalara nasıl bakıyorsunuz? Futbol daha mekanik bir hale gelmeli mi?
Olmaz. Geçiniz. Ben katılmıyorum. İşte teniste var. Tenisteki çizgi kamerası, futbolda da kullanılabilir. Ama koyduğun andan itibaren de böyle bir tartışmalı pozisyon olduğunda maç duracak, bakılacak ve verilecek karara göre maç kaldığı yerden devam edecek. Bu futbolun içine tükürür. Böyle bir şey yok. Ayrıca da ertesi gün hâlâ konuşuyoruz, tartışıyoruz. Futbolu gündemde tutan, bugün bütün okullarda, bütün iş yerlerinde, bütün kafelerde, kahvelerde konuşulmasını sağlayan bu: 'Çizgiyi geçti mi geçmedi mi, penaltı mı, değil mi?' Futbola elektronik girdi mi futbol biter.

UZAKTAN YÖNETİLMEZ
_Eşi ve çocukları tribünde yer alırken maçlara gitmeyen Demirören derbide de tribünde değildi. Başkanın bu tavrını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ayıp. Maça gelmekten korkuyorsan, niye aday oldun ve başkan seçildin? Beşiktaş uzaktan kumanda ile yönetilecek bir kulüp değil. Tabanca çekip, zorla mı aday yaptılar Demirören'i!.. 'Başkan olacağım' diye yırtınacaksın, ondan sonra da maça gelmekten korkacaksın. Çok ayıp bir şey.Röportaj: Bülent CAN

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor