03 Mart 2010 | Çarşamba

Adaya çok sevindim

Galatasaray'ın mali kongresi yapıldı ve yönetim oy çokluğuyla ibra edildi. "Fenerbahçe'nin kadrosu daha kaliteli" diyen Cansun'u siz söylediniz, Süren'in Sezgin'e, başkan adayı Öztürk'ün ise tutulan hesaplarla ilgili eleştirileri vardı. Siz kongre ile ilgili neler söyleyeceksiniz?
Faruk Süren yerden göğe kadar haklı. Adnan Polat ancak böyle uyarılabilir. Adnan Sezgin, Adnan Polat'ın yumuşak karnı. Adnan Sezgin, Galatasaray camiasında haklı olarak sevilmeyen bir adam. Onu ısrarla yanında taşımakta devam etmesi Adnan Polat'ın vefası falan değil, geçiniz. Herkesin açık seçik söylediği şey şu; "Adnan Sezgin, Adnan Polat'ın bir açığını biliyor, bu yüzden Polat onu harcayamıyor." Doğru olup olmaması önemli değil ama Galatasaray camiasında bu kadar sevilmeyen bir adamı sen ısrarla yanında tutarsan, çanak tutmuş olursun. Galatasaray Adası'nın yeniden Galatasaray Adası olmasına bayıldım. Suada utancı bitmiştir. Kongreyi kutluyorum bu kararından dolayı. İşletmeci demiş ki "Dava edeceğim, harcadığım paraları alacağım." Harcadığı paraların ruhsatını göstersin, bütün paraları alsın!.. Hangi ruhsatla harcamayı yapmış, o belgeleri göstersin belediyeden, parasını alsın!..

Röportaj: Bülent CAN

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor