03 Mart 2010 | Çarşamba

Bursa güven vermiyor

Ligdeki yarış için neler söyleyeceksiniz? Galatasaray en yakın rakibine 4 puan fark attı. Bursa'nın bir maçı eksik. Fenerbahçe 5, Beşiktaş 8 puan geride.
Fırat Aydınus o penaltıları verseydi Fenerbahçe şimdi neredeydi, Nihat Özdemir iyi baksın puan cetveline!.. Bursa'nın ve Galatasaray'ın penaltıları verilmiş olsaydı, Fenerbahçe'nin ligde yarışacak hali kalmamıştı!.. Aynı Fırat Aydınus...

-Ligde bundan sonra neler olur?
Bursa'ya hala güvenmiyorum açıkçası... Fenerbahçe-Bursa maçında Bursa kazandığı için Ertuğrul Sağlam göklere çıkarıldı, Daum yerin dibine sokuldu ama o maç 10. dakikada 4-0 olabilirdi. Ondan sonra o maç nereye giderdi!.. Ondan sonra aynı kalemler Ertuğrul Sağlam için ne, Daum için ne yazardı!.. Skor medyam benim... O maça çok yanlış başladı Ertuğrul Sağlam; çok yanlış devam etti. Fenerbahçe'nin ve Daum'un hataları olmasa o maç 3-2 bitmezdi. O maçı Bursa almadı, Fenerbahçe resmen hediye etti. Onun için yani Bursa'ya da pek fazla güvenemiyorum.

İSTİKRARLI TAKIM YOK
Bir beklemek lazım. Herhangi bir takımın favori olduğunu söylemek için 'İstikrara kavuştu artık' dememiz lazım. Ama Türkiye'de futbolun istikrarlı olduğunu söyleyebilmem çok güç. Her maç her sürprize açık. Galatasaray maçında vardı. Keita, neredeyse Galatasaray'ın maçı kaybetmesine neden olacaktı, mucize bir gol attı ve oyunun kaderi değişti. O gol olmasa büyük olasılıkla Kasımpaşa kazanacaktı maçı ve Galatasaray'ın en güzel oynadığı 45 dakikanın sonunda Kasımpaşa kazanmış olacaktı. İlk yarı egoist davranarak, farkın açılmasına engel olan Keita, skor 1-1'iken akıllara seza bir gol attı. Onun için bilemiyorsun ne olacağını!..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor