03 Mart 2010 | Çarşamba

Özdemir suç işledi

Bursa ve Galatasaray'ın penaltısını vermeyen hakemi, Özdemir, "Fenerbahçe düşmanı" ilan etti

Toroğlu'na "Galatasaray düşmanı" dediğim için mahkumiyetim var. Şimdi göreceğiz ne olacak

Bu durumda Aydınus pek de düşmanlık yapmış gibi görünmüyor!..
Geçen hafta Fırat Aydınus'un "Fenerbahçe'nin düşmanı değil, dostu olduğunu" söylemiştim, hatırlarsın. Çünkü ligde Fenerbahçe'yi ensesinden takip eden iki takım vardı: Bursa ve Galatasaray. Trabzon karşısında Bursa'nın, Beşiktaş maçında Galatasaray'ın çok net penaltılarını çalmayarak bu maçların berabere bitmesini sağladı ve Fenerbahçe'nin rakibi olan Bursa ve Galatasaray ikişer puan kaybetti. Fırat Aydınus yüzünden... Bu Fırat Aydınus, Fenerbahçe maçına hakem tayin edildi!.. Şimdi de Nihat Özdemir "Fenerbahçe düşmanı" ilan ediyor ve ben de diyorum ki "Hıncal Uluç'un Erman Toroğlu'na mahkumiyeti var." Onaylanmış, Yargıtay tarafından. "Galatasaray düşmanı" dediğim için... Yani Yargıtay'a göre "Fener düşmanı" demek, "Galatasaray düşmanı" demek suç! Şimdi göreceğiz bakalım ne olacak? Bu sözler ayrıca Futbol Şiddet Yasası'na aykırı. Hakemi hedef gösteriyor çünkü. Hakemi "Fener düşmanı" diyerek binlerce Fenerbahçe fanatiğine hedef gösteriyor. Merkez Hakem Komitesi ne yapacak çok merak ediyorum, Futbol Federasyonu ne yapacak çok merak ediyorum, en başta da 'Teröre karşı olduğunu' her hali ve söylemi ile belli eden Aziz Yıldırım bu hedef göstermeye 'ne diyecek' onu da çok merak ediyorum. Tekrar ediyorum; Hıncal Uluç'un mahkumiyeti var. Yargıtay onayladı, "Galatasaray düşmanı" lafı suç Türkiye'de...

-Beşiktaş, Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederken son bölüm hariç iyi de futbol sergiledi. Beşiktaş'ı nasıl buldunuz?
Kayseri çok kötüydü. Kayseri, Kayseri gibi oynamadı. Beşiktaş gerçekten çok eksik, çok yanlış bir kadroya sahip. Yıldırım Demirören berbat transferler yaptı. Mustafa Denizli'nin 'Her maçta farklı kadro ile oynadığı' söyleniyor. Mustafa Denizli ne yapsın? Böyle bir kadro ile başarılı olmak için rakibi iyi analiz edip, rakibe göre takım çıkarıyor. Ama benim medyam böyle bir düşünceyi değerlendirme yeteneğine sahip değil. Onlar ezberlemiş: 'Kazanan takım değiştirilmez, kaybeden takım değiştirilir. Takımın nasıl oynadığına bakılmaz!' Oysa ben, Galatasaray'a 3-0 yenilen takımı değiştirdiği için yerin dibine soktum Mustafa Denizli'yi... Çünkü Beşiktaş bu sezonun en güzel futbolunu 3-0 yenildiği o maçta oynamıştı. O takımı sahiplenseydi Beşiktaş şimdi liderdi. İşte bu kötü medyanın etkisinde kaldı, o takımın en iyi adamlarını, genç adamlarını üstelik, kenarda bırakıp lejyoner ve ihtiyarlara döndü. Ondan sonra da bu hale geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor