17 Mart 2010 | Çarşamba

İyi idare ediyor

_Trabzonspor, Alanzinho ile son dakikada mağlubiyetten kurtuldu. İstikrarsız görünüyor ve Güneş'e yönelik eleştiriler de başladı gibi... Güneş'in Trabzon'un sezon sonunda bulunduğu yerle ilgili nasıl bir sorumluluğu olacak?
Bu sezonla ilgili Şenol Güneş'e kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. Karmakarışık bir Trabzon aldığı belli. Hatta 'Kasıtlı olarak oynamayan futbolcular var mı?' diye konuştuk daha önce. Böyle bir Trabzon'u toparlaması için transfer ayında şüphelendiklerini göndermesi, güvendiklerini takımda tutması ve kalanlara göre eksikleri belirleyip, yeniden transferler yapması gerekiyor. Şenol Güneş dönemi gelecek sezon başlayacak. Şenol şu anda durumu idare ediyor ve de iyi idare ediyor. Kim ne derse desin!.. Şu Trabzon, Şenol'un geldiği Trabzon'dan iyi. O zaman şu anda Şenol'a kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor