24 Mart 2010 | Çarşamba

İkisinden de Başkan olmaz

Yiğit Bulut da dazlakmış. Yazısında "Kulübümüzü bu lisesizlerden kurtaralım, kurtaramazsak da lisemizin adını kulüpten alalım" dedi neredeyse

Adnan Öztürk, G.Saray'ı yönetmek üzere değil, G.Saray'ı liseli olmayan Polat'ın elinden alıp, tekrar lisenin minnacık sınırları içinde küçültmekle görevli birisi

Adnan Sezgin, Suada ve Rijkaard ayıbını temizlememiş bir Adnan Polat'tan da G.Saray'a başkan olmaz, bu kafatasçı liseciden de

Hafta sonunda Galatasaray'ın kongresi var. Adaylar son kozlarını ortaya koyuyor. Adnan Öztürk, ithal yöneticileriyle dikkatleri üzerine çekti. Seçim sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz ve cumartesi günü nasıl bir sonuç çıkar?
Adnan Öztürk'ün niye aday yapıldığını Yiğit Bulut, Haberturk'te yazdı. Yiğit Bulut da kafatasçı dazlakmış. Onu anladık. "Kulübümüzü bu lisesizlerden kurtaralım. Kurtaramazsak da lisemizin adını kulüpten alalım" dedi neredeyse Yiğit Bulut. Tüylerim ürperdi. Fatih Altaylı'nın genel yayın yönetmeni olduğu bir gazetede böyle kafatasçı bir yazı nasıl yayınlanır, inanamıyorum! Bu fikir özgürlüğü falan değil. Fatih Altaylı da liseli üstelik. O yazı her şeyi ortaya koyuyor. Adnan Öztürk, Galatasaray'ı yönetmek üzere değil, Galatasaray'ı liseli olmayan Adnan Polat'ın elinden alıp, tekrar lisenin minnacık sınırları içinde küçültmekle görevli birisi. Küçük olsun bizim olsun. Kongre üyesi olduğum zaman Adnan Polat'a oy vermezdim ama Adnan Öztürk'e hiç vermezdim. Elim kırılırdı. Böyle bir kafatasçıya oy vermem ben. Batıya açılan pencere dediğimiz kulüpte kafatasçılık yapılmaz. Bütün Galatasaraylılar, Yiğit Bulut'un geçen pazar günü çıkan yazısını çok iyi okusunlar. Kulübü nereye götürmek istediklerini görsünler. Ya şu kalan 5 gün içinde doğru dürüst bir aday çıksın ortaya ya da birileri daha şimdiden imza toplamaya başlasın. Olağanüstü kongre için... Adnan Sezgin, Suada ve Rijkaard ayıbını temizlememiş bir Adnan Polat'tan da Galatasaray'a başkan olmaz; bu kafatasçı liseciden de olmaz.

DAUM, RİJKAARD GİBİ
_Fenerbahçe, Gaziantep karşısında kötü bir futbol sergilese de sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Güiza nefis bir gol attı.
Muhteşem bir gol. Ayağına güzel oturdu. Onun dışında Fenerbahçe kalecisinin kurtarış yapmadığı, rakip kalecinin kurtarış yapmadığı bir karşılaşmaydı. Ben böyle maç görmedim.

_Fenerbahçe kadar Gaziantep de futbol olarak ortaya bir şey koyamadı.
Şike maçı olsa ancak böyle oynanır. Ben bu kadar ruhsuz bir Fenerbahçe, bu kadar ruhsuz bir Gaziantep görmedim. Üzerinde konuşulmaya bile değmez. Ayrıca Antalya maçı da böyleydi. Fenerbahçe kedi gibi oynuyor, rakipleri de kedi gibi oynuyor. İki kedi karşı karşıya birbirlerine bakıyorlar.

_Galatasaray hafta sonunda Fenerbahçe'yi konuk edecek. İki takımın da kazanmaktan başka şansı yok. Sonuç ne olur; favoriniz var mı?
Bunu geçen hafta söyledim. Galatasaray, Fenerbahçe'ye gol atamaz. Fener'in zaten atacak halinin olmadığını görüyoruz. Güiza bir tane daha sallarsa sallar ya da Emre Güngör bir tane "Al da at" diye verirse verir. Gol böyle olur. İki takımın da gol atmak için oynayacağını, birtakım riskleri göze alabileceğini sanmıyorum. Daum da sindi, Daum da aynen Rijkaard gibi kenarda öyle oturuyor. Tipik bir 0-0 maçı daha... Rakiplerden biri ötekine hediye etmezse 0-0 biter.

_Beşiktaş'ın istikrarsız futbolu devam ediyor. Kasımpaşa karşısında 2 puan bıraktı.
Beşiktaş kötü takım. Başından beri söylüyorum. Bu takımdan hiçbir şey olmaz. Bu takım bu halde halen potadaysa, halen Avrupa için mücadele ediyorsa yesin içsin Mustafa Denizli'ye şükretsin.

_Diyarbakır'a Bursa maçındaki olaylarla ilgili hükmen ve 3 maç kapatma ceza verilirken, PFDK, İstanbul'da çıkan olaylarla ilgili maçın sonucunu tescil edip 3 maç seyircisiz oynama cezası vermeyi tercih etti. Doğru bir karar mıdır? İstanbul maçından hükmen çıkmaması çelişkili karşılandı.

BELEDİYE ES GEÇİLDİ
Hükmen düşmesi önlendi sadece. Puanları yetmezse düşecek. Yapacak bir şey yok. Verilen kararlar doğru, makul. İstanbul'daki olaylar açık. Benim eleştireceğim tek şey İstanbul Büyükşehir Belediye'ye ev sahibi takım olarak ceza verilmemesi. Olayların önlenmesinde ev sahibi takımın hiçbir gayreti yok. Bütün sorumluluk Diyarbakırlılarda olmamalı! Şimdi Galatasaray-Fenerbahçe maçı var. 3 bin Fenerli gelecek. Etrafta bir tane polis olmazsa, Galatasaray kulübü de önlem almazsa Galatasaray 1-0 öne geçince Fener seyircisi sahaya iner. Hükmen mağlup mu olacak Fenerbahçe o zaman? Arkadan 3 maç ceza mı alacak? Bir de böyle düşünsünler... Galatasaray isterse polisleri dışarıda bırakarak Fenerlileri indirir sahaya... Ve Fener'i bitirir!.. Birebir olay bu... PFDK'nın Belediye'ye ceza vermemesi çok yanlış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor