04 Mayıs 2010 | Salı

Tatsız ve karanlık bir maç

Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay ile Fenerbahçe arasında hafta içinde karşılıklı demeç düellosu yaşandı. Ardından Atalay, "Haddini aştığını" söyleyerek özür diledi. Bu laf atışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz ve maçı nasıl etkiler?

Çok ipe sapa gelmez konuştu muhterem zat. Öyle ki Melih Gökçek bile rahatsız oldu.
Melih Gökçek, Ankaragücü'nün başkanı Ahmet Gökçek'in babası, Ankaragücü'nün fiili başkanı aslında Melih Gökçek. Ankaragücü, Fenerbahçe için şampiyonluk yolunda en güçlü rakip. Çünkü deplasmanda.
Ankaragücü'nün başkanı Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Fenerbahçeli.
Melih Gökçek'in Ankaragücü ile Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe'si oynamaya hazırlanırken, Ankaragücü Asbaşkanı'nın böyle ileri geri konuşması politik olarak da rahatsız etti Melih Gökçek'i ve tahmin ediyorum bu lafları geriye aldırdılar. Ama laf ağızdan çıkmış, geriye almışsın, almamışsın bir anlamı yok.

ZEMİN HAZIRLIYOR GİBİ
Benim düşüncem şuydu; adam o kadar ipe sapa gelmez konuşuyordu ki ben Ankaragücü yöneticisi olsam ve Fenerbahçe ile bu maçı verme konusunda bir anlaşma yapmış olsam, böyle konuşur, zemin döşerim ki millet şüphelenmesin. Aklı başında bir adamın konuşmaları değil bunlar çünkü. Bu kadar ipin ucunu kaçırmanın da bir amacı olması lazım. Herkes bakacak, 'Vaay, Ankaragücü nasıl bileniyor' diyecek, ondan sonra Fenerbahçe, Ankaragücü'nü de Eskişehir gibi yendiği zaman ya da ne bileyim Kasımpaşa gibi yendiği zaman kimse itiraz etmeyecek. Böyle bir zemin hazırlanıyor gibi geldi bana! Tatsız ve karanlık bir maç, Ankaragücü- Fenerbahçe maçı. Bir de tabii Ankaragücü'nün Bursa ile kardeşliği var ya!.. Ama Ankaragücü'nün; Ankaraspor'un değil!.. Takım fiilen Ankaraspor oldu. Taraftar Ankaragücü'nden geliyor ama takımı Ankaraspor yönetiyor. Yani Ankara Belediyespor!..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor