28 Şubat 2010 | Pazar

Hakkıyla aldı

Mirsad: Seni basketbolla tanıştığın günden beri çok iyi tanırım. O günlerde "Mirsad'ın NBA'de oynayacağına kalıbımı basarım" diye iddiaya tutuşuyordum. İyi basketbolcu oldun ama bazı şeyleri değiştirmedin! Türkçen ve egoizmin hâlâ aynı. Her top senin olacak diye mukavelen mi var? Tüm hava toplarını istiyorsun. İçeri bir kere pas vermedin, senin yüzünden uzunlar sadece atletizm yapıyor! 10 sayı 10 ribaunduna rağmen asistin 1 tane! Ukic, bir kez daha "Beni almakta geç kaldığınızı hatırlatıyorum" dedi. İlk çeyreğe maç skoru (13) sıkıştırdı! Gricek hasta ama Fatih'in üzerinden 'dalya'ya yakışır smacı ağzımızı açık bıraktı...

Küme düşmez ama...
İkinci çeyrekte iki takım da alan savunmansına sığındı! 1-13 üçlük G.Saray'a hiç yakışmadı. Başkan Adnan Polat'a sesleniyorum. Dediğiniz gibi bu takım küme düşmez ama takviye olmazsa dün olduğu gibi önemli maçları kaybeder. Devre 40-31 Fener lehine. 3. çeyrekte Ömer Onan adı Abdi İpekçi'yi inletti. Bu adamın oyununa aşığım. Bir oyuncu, takımına kendini ancak bu kadar adar... Savunması ile Jasaitis'i doğduğuna pişman etti. G.Saray'da Washington, Wilkinson ve Rancik çok direndiler. Ancak 6-24 üçlük yüzdesi çok düşüktü. Omuzlarında dalya apoleti olan maçı F.Bahçe hakkı ile alıp götürdü. Ukiç, tartışmasız maçın MVP'siydi. 43 yıl sonra Türkiye Kupası'nı, ardından bu maçı kazanması F.Bahçe için önemli. Son sözler koçlara... Tanjeviç'in takımına sahip çıkıp, düzenini kurduğu belli oluyor. Cem Akdağ'ın ise elindeki malzemeyi iyi kullandığını görüyoruz. İyi bir koç. Eğer takviye yapılırsa play-off'ta takımı daha iddialı olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor