İsmet Tongo

İsmet Tongo

31 Aralık 2009 | Perşembe

Federasyonun hali n'olacak!

Bu federasyonun halini değil elli, beş yüz kişi bir araya gelip kafa yorsa gene çözemez. İyisi mi biz bu işe bulaşmadan kafamızdaki soruları peş peşe soralım:

1- Bochum Savcılığı, federasyondan dosyaları vermek için acilen birini Almanya'ya davet etti. Yanılmıyorsan Yunus Egemenoğlu gitti ve geldi. Hemen hemen aradan 20 gün geçmesine rağmen hiçbir ciddi açıklama yapılmadı. Söylentiler, raporun geldiği ve havasını kaybettikten sonra açıklanacağı şeklinde. Ancak federasyon, "Açıklamayı bekliyoruz" demekle yetiniyor. O halde soruyorum: Bir yetkili acilen neden Almanya'ya davet edildi. Rapor verilmediyse neden verilmedi?

2- Malzemeciler hariç herkes federasyona atıp tutuyor. Ne başkan Mahmut Özgener, ne de Oğuz Sarvan bir tek kelime cevap veremiyor. Hakem hataları vahşete doğru gidiyor. Federasyon ya korkuyor ya da sessiz kalarak suçlu olduğunu kabul ediyor.

3- Milli Takım'ın başsız kalmasında sabrın sınırını çoktan aştınız. Seçtiğiniz değersiz isimler asla Milli Takım'a layık kişiler değiller.

4- Mahmut Özgener'in son yaptığı basın toplantısı bana göre çok boştu. Yukarıdaki soruların cevaplarını orada bulamadım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor