İsmet Tongo

İsmet Tongo

21 Ocak 2010 | Perşembe

Acaba kimin dedigi olur?

DİGİTÜRK rekor sayılabilecek bir rakamla maç yayınlarını aldıktan sonra kulüplerde bir havalanma oldu. Aslında bu para kulüpleri daha da batıracak kadar tehlike saçıyor. "Hadi canım sende, nereden çıkartıyorsun bunu" demeyin. Buyurun okuyun.
Türkiye'de kulüpler hiçbir zaman ciddi bir mali denetimden geçirilmiyor.
Paranın nereye ve kime gittiği belli değil. Tutulan defterler hiçbir zaman gerçekçi değil.
Kulüpler vergi ve sigorta borcunu hep afla ödemektedirler.
Yabancı transferlere harcanan para inanılmaz seviyededir. Değmez yabancı oyunculara verilen paralar 2-3 kişiyi zengin etmektedir. Aynı şekilde gönderilen yabancılara dünyanın tazminatı ödenmektedir.
Kiminle ortak çalıştıkları belli olmayan (3-5'i hariç) menajerler her transferden inanılmaz dövizimizi götürmektedirler.
Aziz Yıldırım yabancı transferinde sınırın kalkmasını istemektedir. Hatta bu konuda Kulüpler Birliği'ni etkilemiştir. Ancak ona hatırlatmamız gereken şey ise Sayın Başbakanımız Tayip Erdoğan'ın, "Türk futbolunun geleceği için yabancı transferine kesinlikle sınır gelecektir. Arkadaşlar bu konuda çalışıyor" demesidir. Ne kadar acıdır ki başkanların hiçbiri, Sayın Erdoğan kadar Türk futbolcusunu ve boşa giden dövizleri düşünmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor