İsmet Tongo

İsmet Tongo

01 Şubat 2010 | Pazartesi

Sadece 3 puan

Galatasaray ilginç bir takım oldu. Para yok derler, giderler dünya yıldızlarını alır gelirler. Golcü sıkıntısı olacak dersiniz, Kunta Kinte'ye döndürülen Nonda yollanır. Galatasaray'ı hastaneye çeviren Linderoth'u neden yollamıyorsunuz? diye, sorarsınız, oralı bile olmazlar. İki yıl bekleyip parasını tıkır, tıkır boşa ödedikten sonra yeni yollarlar. Şimdi de golcü almak için kaleci Franco'nun gönderilmesi gündeme geldi. Onu dünkü Denizlispor maçında alıcı gözle bir kere daha seyrettim. Yediği golde hatalı idi. Kim aldıysa hata ettiğini bir kere daha gördüm. Transferi yapan arkadaşlara sormak isterim. Franco'yu yollayın, ama yerine golcü değil bir kaleci almayı neden düşünmezsiniz? Galatasaray'ın bir aylık zor maçlarla dolu programının ilk durağı Denizli idi. Puan cetveline baktığınızda gözle görünen onların tehlike içinde olduğu idi. Onun için de bu maç zor geçmeye adaydı. Maç başladığında Galatasaray'da iki yeni transfer forma giymişti. Lucas Neill ve Jo Alves. Üçüncü transfer Dos Santos ise kulübede oturuyordu. Genç oyuncu Emre Çolak forma giyerken Caner, Hakan Balta'nın yokluğundan sevmediği bekte görevliydi.

Jo bir kaçırdı, bir attı
İlk yarının genelinde iki takım da şehrin sembolü Denizli Horozu gibiydi. İkisi de birbirlerine saldırıyor, etkili fırsatları kullanamıyorlardı. Oyun sürerken en çok kanat akınlarını yapan Barış nefis bir top kesti. Kaptan Arda bu pozisyonu kafa ile değerlendirdi ve durumu 1-0 yaptı. Merakla seyredilen Lucas Neill rahat oyunu ile göz doldurdu. Ancak Jo Alves yediği tekmelerden feryat ediyordu. Ama aynı Jo Alves'in devre biterken kaleci Özden'le karşı karşıya kalmasına rağmen golü atamaması ona yakışmadı. İkinci yarı Denizlispor'un golüyle başladı. Engin'in beraberliği getiren golünde kaleci Franco hatalıydı. Belki de bu gol bugün biletinin kesilmesine neden olabilirdi. Dos Santos girdikten sonra takıma hareket geldi ve Jo Alves nefis bir şutla skoru 2-1 yaptı. Sonuçta dünya yıldızlarının yer aldığı Galatasaray, Denizlispor deplasmanını zor da olsa 3 puanla kapatmayı başardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor