İsmet Tongo

İsmet Tongo

18 Şubat 2010 | Perşembe

Bugün rezil olma günü olmamalı!

Yukarıdaki başlığı bugün geç saatlerde başlayıp, gece yarısı bitecek Avrupa Ligi'ndeki iki takımımız Galatasaray ve Fenerbahçe için yazdım. Bugün, Türkiye'nin neresinde olursa olsun; en az 30 milyon Türk'ün yarısından fazlası endişeli bir bekleyiş içinde. Kimileri, "Farklı yeniliriz" diyor, kimileri ise mucize bekliyor. Ama hiç kimse, şöyle yüreklice ortaya çıkıp "Merak etmeyin biz bunları yeneriz" diyemiyor.

Endişelerim:
1 - Galatasaray'da dış transferin gözdeleri Arda, Keita ve Servet'in beğenilmek için kendilerine oynamaları bu işi orada bitirir.
2 - Fenerbahçe'de kontrolsüz güç Bilica-Lugano ikilisi aşırı sert futbollarına orada da devam ederlerse penaltı yaptırırlar. Türkiye'de hakemlerden kurtuluyorsunuz ama orada çarpılırsınız. Nasıl olacağını bilmeden olumlu olalım diyoruz. Biraz hayal alemine dalıp güzel şeyler düşünüyorum. Ben, mütevazı adamım. Fenerbahçe'nin Lille, Galatasaray'ın da Atletico Madrid ile berabere kalması bana yeter. İstanbul'da onları muhteşem seyircimizle dağıtırız. En büyük isteğim ne biliyor musunuz? Bugün maçların bizi rezil edecek bir sonuçla bitmemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor