İsmet Tongo

İsmet Tongo

22 Mart 2010 | Pazartesi

Darbe ağır oldu

Böyle bir maçta top oynaması gerekenlerin başında elbette Keita, Jo Alves, Elano ve Dos Santos geliyordu. Maçı seyredenlere bir soru: Bunların hangisi Trabzon'a karşı varını yoğunu ortaya koyup top oynadı? Elbette hiçbiri. Peki be kardeşim şampiyonluğa giden bir G.Saray bunlarla, böyle günlerde maç kazanamayacaksa ne zaman galip gelecek? Onu da bay Rijkaard'a soralım. Sakatlığı geçen Baros ve Hakan Balta neden ilk 11'de değillerdi? Bu maç "Şampiyonluk yolunda ben de varım" diyen G.Saray için kader maçıydı. Rakip Bursa, bugün Denizli'yi yenerse fark 6 olacaktı. İlk 20 dakika oldukça heyecanlı geçti G.Saray'ın kaçırdığı gol sayısı üçtü. Kieta, Jo ve Santos inanılmaz golleri mirasyedi gibi harcadılar. Hiç olmasza bunlardan birinin gol olması demek G.Saray'ı çok rahatlatacaktı. Ama 30. dakika dolarken Emre Güngör'ün hatasından ayağındaki topu alan Colman golü atıverdi. Ama ben Emre'ye kızmadım.

Neill farkı önledi

Futbol hata oyunuydu o da bunun kurbanı olmuştu. Ama gol atamayanlara söyleyecek lafım var. Gol yemiş takımın dünya çapındaki yıldızları, ne yapar yapar 2 gol atarlardı. Ama gelgelelim bizim yıldızlar canları istediğinde oynadıklarından fazla söylenecek bir şey bulmak zordu. İkinci yarıda Trabzonspor 1-0'ı korumak istedi, kontrollü oynadı. Daha çok Umut'un hücuma katılmasıyla Alanzinho ve ikisi gol aradı. Bu dakikalarda G.Saray defansı perişan saçlarını oynar gibiydi. G.Saray'ın ortasında oynayan Neill olmasa kesinlikle farkın 3'ten aşağı olmayacağı konusunda imza verirdim. Son 15 dakika G.Saray'ın yıldızları lütfedip canlandılar. Santos'un geriden alıp 35-40 metre sürüp attığı şutu Onur mükemmel bir şekilde kurtardı. Onur sadece bu pozisyonu kurtarmadı. Kurtarışlarıyla maçın yıldızıydı. G.Saray ağır bir darbe aldı. Bundan sonrası ne olur bilemem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor