İsmet Tongo

İsmet Tongo

18 Nisan 2010 | Pazar

Korka korka

Hafta güzel başladı Bursaspor ona buna çarpan toplarla Gaziantepspor'u 2-0 yendi ve zirvede gözü olanlara "Ben buradayım" dedi. Peki geriye kim kaldı? Bugünkü 'derbi'nin iki kahramanı Fenerbahçe ve Beşiktaş. Bana göre yok. Ama, Adan Polat'a göre Galatasaray var. Takıma diyor ki başkan "Siz beş maçı kazanın, gerisini bırakın." Evet, Galatasaray kaybettiği beş deplasman maçından sonra altıncıyı kazandı, kötü şansını bitirdi. Oyunun ilk 20 dakikası ilginçti. Sahada top oynamayan Manisaspor ile ne yaptığı belli olmayan ve de rakip sahada dolaşan Galatasaray'ın hali tatsızdı. Ancak 21. dakika dolarken sürpriz bir gol Galatasaraylıları çok sevindirdi. Keita'nın ayak koyarak attığı gol tabelayı 1-0 yaparken, Galatasaray'ı özlemiş Manisalılar bayram yaptı. Golden sonra Galatasaray'da değişen fazla bir şey olmadı. İlk yarıda yerinde oynamayan Caner, rakip kaleye üç şut attı, toplar neredeyse Manisa dağlarına gidecekti. Baros'un üç topu elle alması ise çok ilginçti.

Birkaç isim
İkinci yarıda durarak oyun devam etti. Maç sanki ağır çekim filmleri andırıyordu. 54. dakikada Baros'un kaçırdığı gol inanılmazdı. Ancak Baros kaçıra kaçıra ikinci golü attı. Mehmet Topal'ın kendi kalesine gönderdiği top şansızlıktı. Neill: Popescu'dan sonra gelen en iyi defans adamı. Dün yine tek başına rakip forvete direndi ve en iyi oynayanlardan biri Avustralyalı savunmacıydı. Keita: İsterse ve oynarsa adam tek başına bir takım oluyor. Manisaspor karşısında da güzel hareketler yaptı, alkış aldı. Attığı gol de çok şıktı. Aykut: Mehmet'in şutunu güzel kurtardı. Oynadıkça güven kazanmaya başladı. Arda: Kaptanın olaylarla yaşaması zor. Her şeyi unutmalı. Şu günlerde herkes ondan iyi oyunlar bekliyor. Onu üzenler birkaç kişi, sevenler ise düşünmediği kadar çok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor