İsmet Tongo

İsmet Tongo

10 Mayıs 2010 | Pazartesi

G.Saray'ı bitirdiler

Yukarıdaki sarı-kırmızı içine alınmış yazıyı ben yazmadım. Kimin yazdığını da bilmiyorum. İnternette tesadüfen gördüm, hoşuma gitti. Sanki Galatasaray'ı yönetenler için söylenmiş sözlerdi bunlar.
Galatasaray, tarihinin en kötü günlerini yaşamaktadır. Başkanı, yönetimi, teknik direktörü, yardımcıları, yerli-yabancı futbolcuları ve sağlık kurulu; iflas etmiş bir şirketin fertleridir.
Bir ikisi hariç, yabancı transferler fiyasko çıkmıştır.
Elano, Jo, Santos, Franco inanılmaz paralarla alınmış ama hiçbir faydası olmamıştır.
Keita ve Kewell başka bir problemdir. İsterlerse oynar, istemezlerse oynamazlar.
Baros ve Neill alkışlanacak isimlerdir. Yabancı transfere yani bu adamlara verilen paralar iyi araştırılmalı ve ona göre gönderilmelidir.
Yerli futbolcuların durumu ortadır. Sabri ile Barış mutlaka satılmalıdır. Emre Güngör, Mustafa Sarp ve Servet için iyi düşünüp hemen karar verilmelidir.

Hakan Şükür ve Arda
Her şeyden önce Galatasaray'dan daha evvel dört gol yememiş gerçek bir kaleciye kale teslim edilmelidir. Şu anda bana göre bir numaralı suçlu futbolcular ile onları oynatamayan ve disiplini kuramayan Rijkaard'dır.
Hata üstüne hata yapmıştır. Bir yıl daha kalacaktır.
Yeni sezonda devre arasında gönderilmektense, şimdiden gönderilmesi doğru olur.
Hakan Şükür bu takıma hayatını vermiştir.
Galatasaray forması ile başardıklarını hiçbir futbolcu başaramamıştır. Kral Hakan, ısrarla ve inatla Arda'nın bitirilmesine, bir yöneticinin karıştığını söylemektedir.
Bu konu araştırılacağına kapatılmaktadır. Arda gibi bir adamı yönetim himaye altına alacağına o da bizler gibi olayları seyretmektedir.
Arda Turan bu takımdan kaçar giderse bunun hesabı sorulacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor