İsmet Tongo

İsmet Tongo

12 Haziran 2010 | Cumartesi

Zengin ve yoksul

Bu başlık yıllarca Türk televizyonlarında oynayan önemli bir diziydi. Zenginin fakiri ezdiği, nefes aldırmadığı güzel bir diziydi bu. Bu dizinin bir bölümü şimdi Türkiye'de Süper Lig'de de oynanıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ı her türlü yolda eze eze gidiyor. Tabii buna şampiyonluk dahil değil. Son transfer olayı şok etkisi yaptı... Stoch'un adı Galatasaray'la anıldıktan sonra aniden Fenerbahçe'ye transfer olması bardağı taşıran üzücü bir damla oldu. Sabah gazeteleri açan Galatasaraylılar, Stoch'u Fenerbahçe'nin aldığını görünce kalpleri duracak gibi oldu. Adam 20 yaşında, son derece mükemmel bir futbolcu. Chelsea'ye transfer olmuş ama fazla oynayamamış. Oradan Twente'ye kiralık yollanmış ve futboluyla alkışlanmış. Fenerbahçe'de ne olura gelince... Orasını önce Allah bilir, sonra da Alex. Efendim verilen rakam eğer top oynarsa önemli değil. Kulübüne 5.5 milyon euro bonservis ücreti verilmiş. Kendisine ise 4 sene için 12 milyon euro ödenecekmiş. Galatasaray ancak böyle bir paraları Lincoln gibi adamlara kaptırır! Allah, G.Saraylı taraftarlara sabır versin.

Mustafa Denizli ayıbı
Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'ye büyük bir ayıp yaptı. Ona haber vermeden Schuster ile anlaştı. Sonra da Aziz Nesin'in tiyatrolarında geçen bir oyunla "anlaşmamış" ı oynadı. Aslında Denizli mukavele imzalandığını çok iyi biliyordu. Belki tansiyonu da hastalığı da bununla ilgiliydi. Bu Beşiktaş'ın her sene teknik direktörlerine yaptığı ayıbın bir yenisiydi. Halbuki Beşiktaş çıkıp açık açık Denizli'ye dese ki "Arkadaş seninle işimiz bitti." İnanın bana iş daha kolay çözülür ne hastalık olur ne de hiç kimse Beşiktaş'a laf söyleyebilirdi. Denizli'yi çok iyi tanırım, adam gibi adamdır. Ağızdan laf bir kere çıkar. Beşiktaş, Denizli'ye büyük ayıp etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor