İsmet Tongo

İsmet Tongo

04 Temmuz 2010 | Pazar

Şardan'ın faturası

Soruyu çok açık ve net bir şekilde başkan Adnan Polat ve yönetimine soruyorum. Başkan yardımcısı Yiğit Şardan'ın şirketinin Galatasaray'a yaptığı hizmetlerden ötürü kulübe 1 milyon doların üstünde fatura verdiği doğru mu? Bu fatura olayı, Galatasaray camiasında yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Söylenen, güçlü bir reklamcılık firmasına sahip olan Yiğit Şardan'ın bu faturayı, kulübün Promosyon, Reklam ve Galatasaray TV gelirlerinden şirketine düşen kârdan dolayı kesmiş olduğu. Ben 50 yıldır Galatasaray'ı yakından takip eden biriyim. İlk defa bir yöneticinin Galatasaray'a iş yapıp kazanç sağladığını görüyorum. Geçmişte yöneticiler şirketlerine iş yaptırsalar bile, onun kârını da Galatasaray'a bırakırlardı. Polat ya da yönetimi bu konuyu ciddi şekilde açıklamalı.

Üstünel ses getirecek
Yiğit Şardan'ın bence yaptığı en hatalı iş Galatasaray TV'yi 5 lira aylıkla kapalı devre haline getirmesi idi. 300 bine varan seyircisinin yüzde seksenini kaybeden Galatasaray TV'yi seyredenler önce Digitürk'e, sonra da Galatasaray TV'ye para vermek zorunda kalıyorlar. Bu, Galatasaray aşığı kişiler için para ne olursa oldukça ağır gelecek bir şekildir. Ayrıca genç çocuklar şimdi Galatasaray'a taraftar da olamıyorlar. Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel'in bir süre cebinde taşıdığı Futbol A.Ş.'den istifasını yürürlüğe sokması ciddi ses getirecek gibi geliyor bana. Üstünel'in istifasını ben okudum, oldukça ağır bir dille yazılmış. Bakalım günler neler getirecek. Fransa'ya bir transfer için gidecek olan Üstünel'den birkaç güne kadar iyi haberler bekleyin. Kulüpler transferlerini büyük ölçüde bitirirken Galatasaray'dan ses olmaması taraftarı üzmektedir. Günlerdir Avrupa'da dolaşan Adnan Sezgin'den ciddi bir haber çıkmaması herkesi şaşırtmaktadır. Bu arada 4-5 yönetici bu durumu endişeyle izlediklerini söylemişlerdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor