İsmet Tongo

İsmet Tongo

22 Temmuz 2010 | Perşembe

Kader, değişmez

Bu işin sonu ne olacak bilemiyorum. Galatasaray içerde de dışarı da kendi evinde de nerede olursa olsun Fenerbahçe'ye yenilmekten kurtulamıyor. Başka bir düşüncede İddaa oyunda Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.05 filan vermek lazım. Bu klasik sonuç ne zaman değişecek bilinmez. 14 yıl aradan sonra gurbette yapılan ezeli rekabetin sıradan bir maçına ilk damgayı Selçuk bastı. Hem de unutulmaz bir hareketle. Fenerbahçeli Selçuk ilk sarı karttan hemen sonra, hakeme çelme takınca ikinci sarı kart kırmızıya dönüştü ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Ardından da tribünlerde yanan meşaleler yüzünden hakem maçı tatil etti ve içeri girdi. Alman hakem bir süre sonra çıkıp maçı tekrar oynattı.

FUTBOLSUZ MÜCADELE
Maça her iki takımda eksik kadroları ile çıktı. Koskoca ilk yarı da kayda değer tek hareket goldü. Santos golü atarken Ali Turan onun karşısında çalım üstüne çalım yedi, yere bir yattı bir kalktı. Büyük ümitlerle Galatasaray'a gelen ve altı ay bekleyen Ali Turan bu kadar ağır olmamalı ve pozisyonu kaybetmemeliydi. Bu maçta iki takım da sezon başı olmasından dolayı iyi futbol ortaya koyamadılar. Bunu da normal karşılamak lazım. Ben zaman, zaman Arda'yı beğendim. Yeni transfer Lorik Cana şaşkındı. Evet bu maçın adı "Gurbette ezeli rekabet" maçıydı. Futbolsuz maçta, tekme vardı ama futbolcuların iyi niyeti yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor