İsmet Tongo

İsmet Tongo

30 Temmuz 2010 | Cuma

Böyle takım mı olur!

Bir takım 2-0 dan 2-2'ye düşerse o takımda hataları yapanlar çok demektir.
Öncelikle bu laflarım bir kaleci bir orta saha. bir de santrfor almayanlaradır. Bu Galatasaray inanın bana Geçen yılki Galatasaray'dan bile zayıf durumdadır.
Galatasaray iyi oynamadı. Yeni transferler kulübede otururken oynamaması gerekenler sahadaydı. Hakan Balta, Ayhan.
Barış ve kötüler arasında idi. Böyle bir maça aslarını almadan çıkan Rijkaard'ın hatası da unutulmamalı Tribünler beklendiği kadar dolu değil.
Taraftar şampiyonluk istiyor, ama maça gelmiyorlar.
Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları kadar takımlarına bağımlı olmayan Sarı kırmızılı taraftarların bu hali doğrusu şaşılacak şey. Galatasaray sahaya tek yabancı Neil'le çıktı. Diğerleri ise kulübe de seyirci idi.

Yararlı hareketi yok

Kalede Aykut, en uçta santrfor ise Mehmet Batdal'dı. Düşünün bir kere geçen sezon Bank Asya liginin en golcüsü, şimdi Galatasaray'ın tek santrforu idi.
Genç adam 12 dakikada güzel bir kafa vurdu ama top direkte kaldı. Bu onun ilk üzüleceği şansızlıktı. 22. dakikada de ise yine Battal'ın kafası gol olurken rakip defans çıkardı.
25 dakika da Arda sürüp vurduğu top tabelaya 1-0 olarak yazıldı.
İkinci yarıya iki takımda oyuncu değiştirmeden girdi.
OFK Belgrad defans oyunu hücum ile değiştirdi ve Galatasaray'ı sıkıştırmaya başladı.
58. dakikada beklenen değişiklik oldu ve Serdar çıktı, yerine yeni transfer Pino'yu oyuna girdi.
66. dakikada ise Kewell büyük tezahürat ile sahaya ayak bastı. Galatasaray OFK Belgrad önünde fazla beğenmedim. Sabri bir sorun.
Yararlı topu yok. Kısacası Galatasaray Ardanın attığı ikinci golle rahatladı sanılırken OFK Belgrad peş peşe gollerle durumu 2-2 yapıp şansını arttırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor