İsmet Tongo

İsmet Tongo

19 Ağustos 2010 | Perşembe

Onur savaşı

Sayın başkan Adnan Polat medyada kendisi için yapılan tenkitlere gülümseyerek bakıyor.
Transfer hatalarında dolayı Galatasaray'ın ağır bir çöküntüye gittiğini kabul etmiyor. Rıdvan Dilmen'in, "Galatasaray her sezon daha fazla çöküyor" sözlerini, inanıyorum ki ciddiye bile almıyor.
Sayın Polat artık bu sözleri kulak arkası etmemeli. Yapılacak şeyler son derece basit.
Onları bir an evvel çözmeli. 1- Rijkaard'ı gönderemeyeceğine göre, onun yanına Neeskens kadar yetkili bir Türk antrenör vermeli.
Bu isim Terim döneminde kendini kabul ettiren Bülent Ünder olmalı. Ünder'in bugünkü Rijkaard-Neeskens ikilisinden daha yararlı olacağına kesinlikle inanıyorum. 2- Bu kaleciler ile şimdilik oynamak rizikoludur.
Onları 'bir yıl içinde kulübede oturt, sonra da kaleye teslim et' görüşü yanlıştır. Kesinlikle bir kaleci, ortaya bir gerçek bir on numara ile golcünün kralını almak zorunda. 3- Sayın Polat, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor'un yaptığı transferlere karşı Galatasaray'ı bu kadar zayıf bırakmamalı... 4- Üyeler ve yönetim arasındaki sürtüşmeler, çirkin dedikodular futbolcuları çok etkiliyor. Bu gibi şeyleri bitirmeli.

KARPATY'YE 12. ADAM YETER
Kim ne yazarsa yazsın, ben bu gece Ali Yen Stadı'nda Galatasaray'ın Karpaty Lviv'i çok rahat yeneceğine, hatta bu işi burada bitireceğine kesinlikle inanıyorum.
Ukrayna takımı önünde Galatasaraylı futbolcuların "Onur savaşı" vermelerini bekliyorum.
Bu maçta en büyük görev tribünlerdeki 12. adama düşüyor.
Galatasaray taraftarları sezon başından beri takımlarına inanılmaz bir biçimde destek veriyorlar.
Bu gece de aynı destek ile başarıya ortak olacaklarına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor