İsmet Tongo

İsmet Tongo

25 Ağustos 2010 | Çarşamba

Aaaa! Sondan ikinci...

Puan cetveline baktınız mı? Galatasaray, sondan ikinci. Hem acı, hem de sorumlularının hesap vermesi gereken bir olay bu. Koca Galatasaray iki maç yapıyor, ikisini de kaybediyor. Hani dersiniz ki "Ziyanı yok, atlatılır. Galatasaray yolunda rahat rahat yürür." Hiç de öyle değil. Bu takım 14. haftaya kadar böyle giderse puan cetvelinde çıkacağı yer, en fazla iki kademe yukarısıdır.

Ne Terim, ne de Tugay

Durum kötüye gidince herkes Galatasaray'a bir teknik direktör tayin ediyor. Kimisi Tugay Kerimoğlu diyor, kimisi de Fatih Terim'i ön plana çıkartıyor. Bana göre bu iki isim asla Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapamaz. Fatih Terim bu şansını son gelişinde kapadı. Tugay Kerimoğlu ise altyapıya geldi, birden bire üst yapının teknik direktörlüğüne aday oluverdi. Hele bir altyapıda çalışsın, bir takım şeyler yapsın, görelim. Ondan sonra hakkında karara varırız.

'Cek'li, 'cak'lı günler sürüyor

Galatasaray'ı bu hale getirenler hâlâ Emana gelecek, Ledesma haber verecek, Misimovic tercih yapacak diyorlar... Şu hale bakın; Galatasaray 'cek'li, 'cak'lı günler yaşıyor. Yahu gelin, bu 'cek'ten 'cak'tan vazgeçin. Bir kaleci, bir on numara, bir de santrfor alın. Durum iyi değil. Muhalefet ayaklanmış, imza toplama günlerine doğru gidiyor. Yönetimdeki çatlaklar, batıya açılan pencere diye bildiğimiz Galatasaray'ın ahşap binasını çökertmeye çalışıyor. Sizler hâlâ kalkmışsınız, "o gelecek, bu gidecek" diye laflar ediyorsunuz.

Elano işbaşı mı yaptı?

Elano, Galatasaraylıların sanal dünyasında herkesi güldüren, 12 milyon euro'ya satılacak hikayesiyle günlerini geçirdi. Sonunda bir de baktık ki Elano ikinci yarıda Galatasaray formasıyla sahaya çıkıverdi. Bu adamın sahaya çıkması demek, yönetim kurulunun hayalle uğraştığının belgesidir. Bu adama kim 12 milyon verir, kim 5 milyon euro verir?..






Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor