İsmet Tongo

İsmet Tongo

04 Eylül 2010 | Cumartesi

Polat'ın savunması

Adnan Polat'ın NTV Spor'daki açıklamalarını ilgiyle izledim. Sorulan sorularda da, verilen cevaplarda da yeni bir şey yoktu.
Programın amacı, Polat'ın Adnan Sezgin'le birlikte kendini savunmasından ileri gitmemişti.
Sayın Polat, "Aleyhimde kampanya var" diye başladığı savunmasında, Rusya geceleri ve Uzakdoğu söylentileri için "çirkin bir iftira" dedi.
Daha sonra da herkesin bildiği Galatasaray'la ilgili birçok projeden bahsetti. Yıllar önce Faruk Süren, başkan olduğu günlerde 2-3 yıl içinde 25-26 genel kurul yapmıştı. İnanın bana ikisi arasında fark yok.
Sayın Polat, Galatasaraylılar'ın başkanıdır ve bir numaradır. Ona yapılmış bu hareket Galatasaray'a yapılmış sayılır. Bunu düşünerek ona soruyorum:
Sizin ve Adnan Sezgin'in aleyhinde üretilen Moskova geceleri ve Uzakdoğu alemleri için yasal hakkınız olan davaları açtınız mı? Eğer açmadıysanız, neden açmadınız? Unutmayın; bu gibi olaylarda "İftiradır" demek yetmiyor.
Gelelim projelere... Sayın Polat'ın anlattığı projelerin yüzde 90'ını, ben üç sene evvel televizyonda yaptığımız "Şeref Tribünü" programında anlatmıştım. Bunları bana o zaman, rahmetli Özhan Canaydın söylemişti. Onun için bana Polat'ın yaptığı açıklamalar bir şey vermedi.

RİVA'YI TEKRAR SORUŞTURSUN!
Ayrıca Polat'ın Riva şu anda "250 milyon dolar" ediyor demesi beni son derece şaşırttı. Sayın Polat her türlü işlemi tamamlanan Riva'nın değerini oradaki emlakçılardan öğrenebilir.
Sayın Polat, camiada istenmeyen adam ilan edilen Yiğit Şardan'dan hiç bahsetmedi. Her istediğini yapabilen, ama hiç kimsenin hesap soramadığı bay Şardan, kendi şirketlerinde değil Galatasaray'da görev yaptığını unutmamalı.
En önemlisi, "4-5 aya kalmaz maç yapılacak" dediği Seyrantepe'de hâlâ bir Galatasaray bayrağının dalgalanmaması nasıl açıklanacak?
Son sözüm şu... "Bu yıl şampiyon oluruz" diyen başkan Adnan Polat'a kısa bir cevap...
Avrupa'dan elendin. Ligde üç maçta altı puan kaybettin. Son aldığın iki kişiyle bu iş olacaksa dünyanın transferini yapan Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleri her halde topluca intihar ederler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor