İsmet Tongo

İsmet Tongo

16 Eylül 2010 | Perşembe

Bir ona, bir buna!

Bir ona bir buna derken, oltaya takılanlar fazla oldu. İçlerinden girmesi şartolanları elek üstü sayıp, birkaç satır yazalım dedik.

RİJKAARD'A: Süper klas sınıfına terfi etmiş teknik direktörlerden her geçen gün uzaklaşıyorsun. Hataların, kantarın ibresini bozdu. Yanlış kadro tercihlerin. Rakibe göre oyunda ve oyuncu değişikliklerinde çok hatalısın. Neeskens olmasa sanıyorum ki daha da kötü günler yaşayacaksın. Aldığın paranın hakkını vermek zorundasın.

ADNAN POLAT'A: Ciddi kaynaklardan kulağıma gelenler son derece şaşırtıcı. Riva için fiyat tespiti yaptıracak, arkasından "Villa"ların yapımını ya bir "Şirket"le ortak, ya da "Galatasaray İnşaat A.Ş" yi kurup ona yaptıracakmışsınız. Eğer doğruysa, inşaat şirketi kurmanız kadar hatalı bir karar olamaz. Bunu unutmanızı ve Rivaiçin Galatasaray'da bu işi Yiğit Şardan'dan daha çok bilen "İnşaat kralları" ile iş birliği yapmanızı yeğlerim.

GALATASARAY YÖNETİMİNE:
Klasik laf "Galatasaray'da göreve davet, itirazsız kabul edilir " şeklindeydi. Ama görüyorum ki, Galatasarayyönetimindeki üyelerin büyük bölümü, ya istifa edip kaçma yoluna gidiyor, ya da konu mankeni gibi o koltuklarda oturuyor. Söylenen iki-üç kişinin istifası cebinde imiş. Kaçmak Galatasaray'a ihanettir. Mücadele nerede olursa olsun, "Hak" olandır. Bilgilerinize.

AZİZ YILDIRIM'A: Fenerbahçe'yi bu hale Aykut değil, sizin "Fenerbahçe'yi 3 yıl şampiyonyapacağım" sözleri getirdi. Üç yılın biri gitti, ikisi kaldı. Aykut'la yaptığınız bir yıllık "güvensizlik mukavelesi" de onun hangi şartlarda orada olduğunu gösteriyor. Aykut boş adam değildir. Gelin, Aykut'la 5 yıllık"güvenli mukavele" yapın, siz de kenara çekilin, bakın neler olacak.

TRABZONSPOR'A: Benim bu sezon şampiyon adayım Trabzonspor. Sahada keyif veren futbolu ve oyuncuları ile alkışlanacak bir takım oldu. Eldeki yıldızların "gol şovu" ise ayrı bir zevk. Bu takımın bozulmaması lazım. Olabilecek puan kayıpları ne takımı, ne de taraftarı etkilemeli.

BURSASPOR'A: İlk defa katıldığın devler arenasında 4-0 yenilerek paniğe kapılmak size yakışmaz. Bursaspor, artık hem kaliteli hem de büyük takımdır. Taraftarlarınızın maç sonundaki alkışları size moral içindi. Onlara layık olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor