İsmet Tongo

İsmet Tongo

20 Aralık 2010 | Pazartesi

Müjde, puan 23 oldu

Bu Galatasaray ile ilgili, güzel ve ümit verecek sözler söyleyecek biri varsa beri gelsin. Değişik tertiple sahaya çıkmış Galatasaray'ı beğenmedim. İlk yarım saatlik bölümdeki G.Saraylı futbolcular Konya'ya jübile maçına gelmiş gibiydi.
Rölanti de hareket ediyorlar, lütfen koşuyorlar, top benden gitsin düşüncesi ile pas veriyorlardı.
Tabii atılan topların yarısından fazlası da rakibe gidiyor, onlar da geriye tehike olarak dönüyordu.
Gözle görünen şuydu. Bu Galatasaray bizlerin tanıdığı ve alkışladığı Galatasaray değildi.
Halbuki, Hagi sahaya çok değişik bir takım çıkartmıştı. Sakatların çokluğunda eldeki sağlardan çıkan takım ancak bu kadar olurdu.
Kalede Aykut vardı. Beklerde Lucas Neill, Çağlar oynuyordu. Santrforda ise Anıl ilk defa boy gösteriyordu. Bu takımda ilk defa oynayanlar iyi bir fırsat yakalamışlardı. Ama çoğu bu şanslarını iyi kullanamadılar.

Kırmızı kartlar doğruydu

Elbette bu takımda herkes kötü değildi. Serdar'ın maç eksiği açık açık belli oluyordu. Neill daha evvel İngiltere'de bekte oynadığı için rahattı. Hakan iyi paslar verdi ama yerini yadırgadı. Çağlar ve Anıl'a şans verilirse iyi adam olacaklar. Anıl kalecinin uzanamayacağı yere attığı topla golü attı, üç puanı getirdi. Anıl'ın sadece attığı gol değil verdiği paslar da süperdi. Genç futbolcu, Kewell'a iki, Aydın'a da bir gollük pas verdi ki, üçü de gol olmalıydı.
Benim şaşkınlıkla izlediğim adam Kewell.
Yakaladığı iki gollük pozisyonu kullanamadı.
Halbuki tanıdığımız Kewell onları gol yapardı.
İyi olan şey Galatasaray'ın devreyi 23 puanla kapatması idi. Kötü olan şey ise maç sonunda çıkan ve asla affedilmez olaylardı.
Galatasaraylı Cana ile Konyasporlu Kere'ye verilen kırmızı kartlar doğruydu. Ama daha kart verilecek futbolcular da vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor