İsmet Tongo

İsmet Tongo

26 Şubat 2011 | Cumartesi

İnan beye sorular

Galatasaray Mali Genel Kurulu yaklaşırken hiç beklemediğim olaylar cereyan ediyor.
Mesela camianın en ağır toplarından biri olan sayın İnan Kıraç'ın yıllarca konuşmadığı Faruk Süren'le barış imzalaması camiada büyük şaşkınlık yarattı. Sayın İnan Kıraç'a bazı şeyleri hatırlatmak isterim.
1 - Sayın Süren'in Galatasaray kulübünün hisselerini satmak için yaptığı genel kurulda, satışı önlemek için büyük mücadele verdiğiniz günleri hatırlayın. Ve o günlerde idare ettiğiniz vakıftaki Galatasaray logosunun kullanım hakkını, acaba neden Faruk Süren'in başkan olduğu Galatasaray yönetimine vermemiştiniz?
Ben Sayın İnan Kıraç'a şunu demek isterim; 20 milyon dolara kartondan bir stat maketi yapan ve kulübün logosunu özel şekilde himayeye aldığınızı hatırlamanız benim haklılığımın açık açık ispatıdır.

Galatasaray'ımı geri verin!

Ayrıca Faruk Süren'in genel kurulda logoyu vermediğiniz için size uzun yıllar gündemden düşmeyen, "Bana Galatasaray'ımı geri verin" sözlerini de lütfen hatırlayın, unutmayın.
Evet Galatasaray'da ilginç şeyler oluyor, dedik.
Mesela adaylardan Ali Dürüst ben yokum dedikten sonra onun Faruk Süren'i aday göstermesi son derece de şaşırtıcı idi.
Galatasaray bugün Olimpiyat Stadı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacak. Sarıkırmızılı taraftarların takımlarını desteklemek için stada koşmaları lazım. Hagi dün yaptığı basın toplantısında taraftardan destek istedi. Bu isteğe uymanız size yakışır.
Lig maçlarından beklenen bir şey yok. Hedefte Türkiye Kupası ve Gaziantepspor maçı var. Sarı-kırmızılı takım, Gaziantep'i geçerse Beşiktaş'la oynayacak.
Galatasaray sezon başından beri ciddi bir kriz yaşıyor. Aslında bu krizden takımı taraftarlar çıkartacaktır.
Futbolcuların da ister ligde, ister kupada biraz onurlarını ortaya koymaları gerekir. Onun için hatırlatırım. Başarı el birliği ile gelir..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor