İsmet Tongo

İsmet Tongo

21 Mayıs 2011 | Cumartesi

Yenisine bakalım

Bir yanda, çok kötü geçirdiği sezonun son maçın da Konyaspor'u boş tribünler önünde vasat bir oyunla yenen Cimbom, diğer yanda ise Başkan Ünal Aysal ve arkadaşları ile Terim'in yeni sezona hazırladığı yepyeni Galatasaray çalışmaları sürüp gidiyor. Konyaspor maçı bittiğinde Galatasaraylılar'ın tek arzusu, böylesine berbat bir sezonu tekrar yaşamamaktı. Puan cetveli ders alınma açısından çerçevelenip kulübe asılmalı. Geçmişi hatırlamayan, gelecekte hiçbir yere gidemez. Ceza dolayısıyla maç seyircisiz oynandı. Aslında bu maçta ceza olmasa bile stada gelen seyirci sayısı 3-5 bini geçmezdi. 19 Mayıs gösterileri yüzünden çimlerin berbat hale geldiği sahada oynanan futbol, normalin altında idi.

Kalacak birkaç adam var
İlk yarıda Kazım ve Culio'nun attığı goller dışında yazılacak tehlikeli bir pozisyon yoktu. Ama atılan iki gol hazırlanışı bakımından şıktı. İkinci yarının ilk yarıdan farkı yoktu. Ancak Arda'nın oyuna girmesi son derece ilginçti. Aslında, bana göre artık Atletico Madrid oyuncusu olan Arda yakında İspanya yolcusu olur. Küme düştüğü için öylesine oynayan Konyaspor karşısında futbolcuların daha ciddi oynaması gerekirdi. Bana göre dünkü takımdan yeni sezona Culio, Yekta, Çağlar, Aydın ve kaleci Ufuk mutlaka kalmalı. Ayrıca Sabri bir yere gitmezse onun her zaman takım da yeri var. Dünkü futbola yazılacak fazla bir şey yok. Umarım böyle bir sezonu Galatasaraylılar bir dağa yaşamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor