Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

16 Ocak 2012 | Pazartesi

Koroya yakıştı

12 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş muhteşem seyircisinin desteği ile bu sayıyı 13'e çıkardı. İlk yarıda akıl almaz goller kaçıran Beşiktaş, ikinci yarı skoru korumak için kendi alanına yaslansa da son dakika golcüsü Mustafa Pektemek ile güçlü rakibi Bursaspor'u yenmeyi başardı.
İnönü'de muhteşem bir taraftar vardı. Birbirinden anlamlı pankartlarla geceyi renklendiren Çarşı'yı gerçekten alkışlamak lazım. Sakatlıklar nedeniyle devamlı rotasyona gitmek zorunda kalan Carvalhal savunmada uzun süredir oynatmadığı İbrahim Toraman'a Egemen'in yanında görev verdi.
Çünkü Sivok idmanda sakatlanmıştı.

CARVALHAL MAÇI İZLEDİ!
Hilbert'in de yokluğunda sağ kanatta Ekrem, solda ise İsmail ile maça başlayan Beşiktaşlılarda dün gece eskisini aratan bir Fernandes vardı. Orta sahada görev yapan Necip, Ernst ve Veli'nin fevkalade oyunu, Kartal'ı ayakta tuttu. Forvette ise Almeida ve Edu ikilisi ilk dakikalarda oldukça iyi fırsatlar yakalamalarına rağmen yararlanamadılar.
Yine de bu ikili maçın ilk yarısında birer gol atarak soyunma odasına takımlarının galip gitmesini sağlayan futbolcular oldu.
İkinci yarıda geriye yaslanan Beşiktaş, Bursa'nın devamlı presine ve baskısına karşı kalesini 6-7 kişiyle uzun bir süre savundu.
Şansı ve Bursasporlu futbolcuların biraz da beceriksizlikleriyle gol yemediler. Carvalhal maçı adeta izledi.
Ne zaman ki Necip sakatlandı, oyuna müdahale etti. Üçüncü gol Mustafa'yla bulundu ve yenilmezlik devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor