Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

06 Mart 2012 | Salı

Zor olacak derken

Galatasaray'ın Sivas deplasmanında hafta başından beri havanın soğuk olacağı endişesi ile zorlanacağı söyleniyordu.
Ancak 90 dakika sonrasında farklı bir skorun olacağını kimse düşünemiyordu.
Maça iki takım da normal 11'leri ile çıktılar. Karşılaşma başlar başlamaz Galatasaray Riera ile 1. dakikada inanılmaz bir gol kaçırdı.
Herkes Galatasaray bu maçı rahat kazanır diye düşünürken 10 dakika boyunca Sivasspor'un müthiş bir baskısı bu düşünceleri o an için sildi.
Ancak Necati'nin attığı güzel gol Sivasspor'un baskısını çözüverdi. Bu golden sonra Galatasaray oyunda dengeyi yakaladı. Sarı-kırmızılılar bu dakikalarda iki net gol pozisyonunu harcadı.

MAÇIN ADAMI NECATİ
İlk yarının sonlarına doğru Eneramo yüzde yüzlük bir gol şansını kullanamadı.
Sivasspor'un her an gol atabilecek bir forveti var. Eneramo, Navratil, Grosicki ve Erman, Galatasaray'ı zorlayan isimlerdi. Sağ taraftan Uğur da bunlara destek verince Galatasaray kalasinde tehlikeli anlar yakaladılar ama bir türlü gol atamadılar.
İkinci yarıya başlar başlamaz Ujfalusi'nin attığı gol Galatasaray'ı iyice rahatlattı. Maçın adamı Necati'nin asisti ile Aydın, ardından da Necati takımı 4-0'a getiren golü attı.
Maçın başında çok zor olacağını düşünen Galatasaray böylece Sivas'tan farklı skorla ayrıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor