Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

11 Mart 2012 | Pazar

Öz güven faktörü

Galatasaray artık kazanmaya alışmış. Teknik heyetinden futbolcusuna kadar çok öz güvenli ve sabırlı. Bu pisikolojik kazanım takımın oyununa da yansıyor.
Son derece iyi motive oluyorlar.
Sahada kazanacaklarından emin tavırlar sergiliyorlar.
Dünkü mücadeleyi kazanmalarında da bu etkenler önemli rol oynadı.
Kazanma arzusu ve yardımlaşmaya öz güven de eklenince Galatasaray takımı diğerlerinden ayrıcalıklı bir hale geliyor.
Gençlerbirliği'nde, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra revizyona gidildi. Teknik direktör Fuat Çapa, farklı yenilmemek için müdahalelerini de ona göre yaptı. Mesela Ersen Martin'i oyuna sokarken Tum'u da oyunda tutmaması bunun açık göstergesiydi.

Play-off ters gelebilir!
Bana göre Galatasaray şampiyonluğu hak eden bir takım görünümünde. Ama bu playoff sarı-kırmızılıların şevkini kırabilir. Ligi zirvede bitirmeyi gerçekten hak etmiş bir takıma play-off ters şeyler olabilir.
Hakem maçı çok iyi yönetti. İlk yarıda Necati'nin pozisyonunda son adam tartışması olabilir ama bana göre hakem o pozisyonda haklıydı. Yardımcıları ile koordinasyon konusunda da benden tam not aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor