Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

12 Mart 2012 | Pazartesi

Q7 harcandı

Herkesin kafasından bazı yanlışları atması lazım. Üç günde bir maç oynayınca yorgunluğu öne çıkarmak çok hatalı.
Bu sadece bizim ülkemizde uygulanmıyor.
Fernandes ile Ernst'i izleyenler 90 dakika nasıl koştuklarını ve futbol oynadıklarını görmüşlerdir. Onlar yapıyorsa diğer oyuncuların yapmaması nasıl bir mantıkla açıklanabilir?
Beşiktaş dün Orduspor önünde çok zorlandı. Bunun en büyük sebeplerinden biri ev sahibi takımın çok iyi kadrosunun olması.
Gosso, Ali Çamdalı ve Hakan Özmert'li orta saha çok güçlü. Koşan, çalışkan, üretken ve mücadele eden futbolculardan kuruldu. İlerde Culio ile Stancu, Beşiktaş'ı çok zorladılar.
Hepsi çok kaliteli oyuncular olduklarını gösterdiler.

HATAYI KİM YAPTI?
Beşiktaş'ta Ekrem sanki "A. Madrid maçında hoca beni oynatmalıydı" dercesine ilk yarıdaki tüm hücum organizasyonlarına katıldı.
İlk yarıda oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ancak ikinci yarıda oyun tempo kazandı. Karşılıklı ataklar ve pozisyonlar futbol izleyicisini mutlu etti. Hele son 15 dakika çok heyecanlı ve zevkli geçti.
Beşiktaş'ın beraberliği yakalamasındaki en önemli unsur Edu'nun ustaca attığı şuttu.
Beşiktaş aslında Quaresma'yı oynatmasını bilemedi.
Atletico Madrid maçında tek sorumlu onun gösterilmesi çok yanlıştı. O maçta sol bek olarak Veli'nin oynaması Beşiktaş'ı yıktı. Yani hatanın başkasında aranması lazım.
Ancak fatura Quaresma'ya çıktı. Belki de böylesi hocanın ve yönetimin de işine geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor