Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

18 Mart 2012 | Pazar

F.Bahçe'yi çaresiz bıraktı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Başarı, sporcuların kalbinde ve ruhundadır. Sporcular yürekleriyle oynarlarsa başarıları yükselerek devam eder" demişti.
Galatasaraylı futbolcular yüreklerinde korku, panik ve telaş olmadan üstelik Kadıköy baskısına boyun eğmeyerek, rakibi de oyun anlamında çaresiz kılarak büyük başarıya imza attılar.
Beş dakika içinde Sow'un ve Alex'in jeneriklik golleri sonrası takım halinde kafaca dağılmayan ve büyük öz güvenle oynayan Galatasaray'da Necati Ateş, Elmander ve Engin gol yollarında doğru ve akıllı vuruş yapabilselerdi ilk yarı bile soyunma odasına önde girerlerdi. İkinci yarı zaten tek taraflı oynandı.

DİREKLER ENGELLEDİ
Ayağa etkili pas yapan, hücuma çok adamla çıkan, oyuna hakim olan, kanatlardan bindiren, Fenerbahçe savunmasından seken tüm topları alan ve rakibini sahasına hapseden Galatasaray oldu.
Baroni'nin 85'te Muslera'nın çıkardığı şutu dışında Fenerbahçe'ye atak izni bile vermedi. Engin ve Melo'nun net gollük ataklarda yanlış şut veya yanlış yere pas tercihleri golü son dakikalara bıraktı.
Uzatmalar biterken sezonun da bitmesini, Baros'un vuruşunda direkler engelledi.
Ama bu futbolla bu sadece bir gecikme olur. Terim'in de maç sonu dediği gibi, "Galatasaray ligin şampiyonudur."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor