Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

03 Eylül 2012 | Pazartesi

Korkutuyorlar

G.Saray üç haftadır korku tünelini andıran maçlar oynuyor. Top kontrolü, oyun disiplini, dikkat, doğru düşünüp doğru hamle yapmak, doğru pozisyon ve en önemlisi takım uyumu henüz oturmuş görünmüyor.
Atılan 11 gole karşılık yenilen kopya 8 gol G.Saray'da takım uyumunun rayına oturmadığını gösteriyor.
Hamit ile Melo aksayarak ve çok hata yaparak oynamalarına rağmen Fatih hoca takım uyumunu yakalamak adına kadro tercihinde "Yap-boz" şeklinde hareket etmiyor. Ancak 4-4-2 sisteminde topla oynamayı çok seven Emre-Hamit ikilisi içeri fazla girdiklerinden dolayı G.Saray kanatlardan etkili bindirmeler yapamıyor.
Bütün yük doğal olarak Eboue ile Balta'ya biniyor. G.Saray bu zaafı yorgun Bursa önünde Amrabat girinceye kadar hep yaşadı.

Hamit'i korudu
Fatih Hoca, Amrabat ve Burak'ı oyuna alarak maçı döndürdü.
Amrabat ileri geri çalıştı, rakibi kovaladı, orta alanda rakipten top bile çaldı. İki golün oluşmasına imza koyan Faslı yıldızın Burak'a attırdığı gol öncesi topu takibi, ısrarı ve asisti mükemmeldi.
Fatih Hoca, Hamit'i "Her maç çıkan adam" durumuna düşmemesi için oyunda tuttu.
Milli Takım'a moralli gitmesi adına yıldızını korudu. Hamit'in tek verimli ve etkili olduğu an, 45'te Ebuoe ile girdiği duvar pasıydı.
Hamit'in kendini bulması için mutlaka bir gol atması gerekiyor.
Bu golü, bulduğu her boş pozisyonda şut atarak arıyor.
G.Saray duran toplardan kolay gol yiyor. G.Saray kadro kalitesi olarak geriye düştüğü maçları çevirebilir ama Devler Ligi bu hataları kaldırmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor