Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

28 Kasım 2012 | Çarşamba

Kulübe mesajı

Fatih Terim, G.Saray'daki en geniş rotasyonunu Balıkesirspor'a karşı yaptı. İlk 11'de, hatta kulübede yer bulamayan oyuncuların ağırlığını oluşturduğu G.Saray farklı kazanırken özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu baskılı, iştahlı mücadele gücü yüksek oyunuyla göz doldurdu.
Fatih hoca, maç öncesi "Görev verdiğim isimlerin ciddi oynayacaklarını umuyorum. Dilerim ihtiyaç duyacağımız oyuncuların sayısı fazla olur" şeklinde bir mesaj vermişti. 36 yıl sonra G.Saray'ın karşısına çıkan Balıkesirli oyuncular ilk yarı kafa kafaya bir mücadele sergiledi.
Elmander'in golünden sonra dirençleri azalmadı, kontrollü ve dikkatli oynadılar. Mustafa ile eşitliği de sağladılar.

Bizi de düşün hocam
Galatasaray'ın ikinci yarıdaki "bu iş fazla uzatmayalım" düşüncesiyle rakip kalede kurduğu baskı, futbolcuların yaptıkları pres bir anda skorun büyümesini sağladı.
Rotasyonda Çağlar şansını değerlendiremedi.
Sercan, Gökhan Zan, Terim'e iyi oyunlarıyla "bizi düşünebilirsin hocam" dediler.Aydın özveriliydi.
Attığı ve attırdığı gollerin dışında, çalışkanlığı ile göz doldurdu.
Galatasaray'ın meastrosu Emre Çolak oldu.
Not: Evet, Balıkesirsporlu futbolcular böyle oynarlar ve TT Arena'ya kadar gelen taraftarların desteğini alırlarsa liglerinde şampiyon olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor