Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

26 Şubat 2013 | Salı

Kimlik değiştirdi

Ordu karşısında kazanılan dün akşamki zafer, zirve yarışında Galatasaraylı oyuncuların kendilerine olan öz güvenlerini pekiştirecektir.
Bu zafer sadece Orduspor'a karşı değil, futbol bilgisinden yoksun hakem Serkan Çınar'a karşı da alınmış bir başarıdır.
Maçın ilk yarısı hakem Serkan Çınar'ın da katkısıyla Galatasaray'a kabus oldu. Fatih hoca, Galatasaray'ın yediği goller için "Her türlü golü yiyoruz" şeklinde şaşkınlığını dile getirmişti. Şaşırtan bir gole de Muslera imza attı.
Muslera'nın degaj yaparken Selçuk'a çarptırdığı top gol oldu.
Muslera'nın unutamayacağı bu gol 'Komik goller' listesine girecektir. Komik gol sonrası G.Saraylı oyuncular kapanan Ordu'yu çözme adına hiçbir beceri gösteremedi.

Fitili Sneijder yaktı

Önce Fatih Terim ardından Hasan Şaş tribüne yollanan Galatasaraylı oyuncular ikinci yarı kimlik değiştirdi. Terim'in atılışının anonsu tribünde seyirciyi coşkulu olmaya taşırken, futbolcuları da kazanma konusunda motive etti.
Tekmeye kafa sokan, yüreğini sahaya yansıtan ve "Kaybedebiliriz ama maçı döndürmekten vazgeçmeyeceğiz" inancıyla müthiş bir mücadele sergileyen oyuncular görkemli bir zafere imza attı. Geri dönüşün fitilini maç boyu mükemmel oynayan Sneijder attığı şahane golle yaktı.
İlk yarı sakatlanmasına rağmen oyunda kalan Drogba'nın "Cesur yürek" kimliğine bürünmesi Cimbom'u gol yollarında sürekli etkin kıldı.
Burak'ın attığı ikinci golde yaptığı kafa vuruşu "Drogba" stiliydi. Galatasaray takipçisi Fenerbahçe'nin geri dönüşüne nazire yaparken yarışta
direksiyonu bırakmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor