Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

23 Mart 2014 | Pazar

Dua etsin!

Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar; çözümü başkasının huzurunu bozmakta bulurmuş.
Bu ifadeyi önce Mancini'ye, sonra yönetime batırmak gerekir.
Mancini iki yıl üst üste şampiyon olmuş kadroyu sırf kendi egoları için bozdu. Sık kadro değişikliği takım içinde küskünlüklere, kırgınlıklara neden oldu.
Son dönemlerde Drogba ve Sneijder'e İtalyan hocanın verdiği tavizler diğer oyuncuların kendisine karşı duyduğu saygıyı törpüledi. Yabancılar kollanırken, yerli oyuncular medyada suçlu olarak gösterildi.
Rezil futbolla kaybedilen Chelsea maçından sonra Mancini yönetime 'inat olsun' diye kritik Kayserispor karşısında sahaya yenilerden Veysel, Hajrovic, Telles'i sürdü, kulübeye de Koray, Oğuzhan, Lucas'ı aldı.

Locada isyan etti
Oysa ikinciliğin bu yıl şampiyonluk kadar önemli olduğunu Mancini bilmiyor mu?Yönetimden sağ duyulu biri maç öncesinde takım listesini gördüğünde locada bana, "Bu nasıl kadro?" şeklinde isyan etti. Bu isyan Mancini'ye daha maç başlamadan yapılabilirdi. Kendi içinde barışı tahsis edemeyen bir yönetim bu refleksi gösterebilir mi?
Gösteremedi zaten...
Başkan Ünal Aysal, Terim'i gönderip Mancini'yi göreve getirdiğinde "Çok büyük risk aldık" demişti. O risk Londra'da çatladı, Kayseri maçında kırıldı.
Tribünler hem yönetimi hem de Mancini'yi istifaya çağırdı. "Evimde ayaklarımı uzatmış keyif çatarken ve ayda 6 milyon euro alırken Galatasaray beni çağırdı" diyen uzun sözleşmeli Mancini gider mi? Yönetim dua etsin İtalya Milli Takımı'nın başına Mancini getirilsin.
Karşılaşmaya gelince; moralsiz, ayakları titreyen oyuncular grubu Kayserispor'a teslim oldu. Böylece şampiyonluk defterini tamamen kapatan Galatasaray ikinciliği bile zora soktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor