Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

27 Nisan 2015 | Pazartesi

Seyirci uyandırdı

Nefes nefese, stresi yüksek bir sezon izliyoruz. Liderliğin sık el değiştirdiği yarışta hiçbir takım evinde oynadığı maçlarda bile "Ben rahat kazanırım" havasında olmayacak. Bir gerçek var ki; şampiyonluk yarışında ipi kimin göğüsleyeceğine bu sezon 80 ile 90 arasında atılan goller damgasını vuracak gibi görünüyor. G.Saray, Antep'e karşı belki zorlanmadı, hatta pozisyon bile vermedi.
Ama Galatasaraylı oyuncuların ruh hali, yaşadıkları aşırı stres ve telaş farklı kazanmaları gerektiren bir maçta 85.dakikada Hakan Balta'nın kalite kokan kafa golüyle sevinmelerini sağladı. Maç bittiğinde tribünler Hamza Hoca'yı soyunma odasından sahaya çağırıp sevgide bulundu.
Eğer Galatasaray kazanmasaydı Hamza Hoca giyotine kafasını vermişti.
Nasıl mı?

Burak o golleri atmalıydı
Trabzon'da denediği kadroyu Antep önüne çıkarmak adeta kendisini eleştirenlerle restleşmekti. Bruma-Yasin iki hızlı oyuncuyu kulübede oturtup G.Saray'ı "Kanatsız uçak" durumuna düşüren Hamza Hoca'nın, Umut'tan Sneijder yaratmaya çalışması çok yanlıştı.
Sneijder rolüne bürünmesi gereken ve gecenin yıldızı olan Emre Çolak'ı kanada hapsetmek akıl dışıydı. Olcan kanatta topla depar atar görünüyordu ama aslında patinaj yapıyor ve Antep savunmada çoğalıyordu.
Bu verimsizliği görüp ikinci yarıya "Başarılıymış" gibi aynı kadroyla başlamak Hamza Hoca'nın oyunu okuyamamasının zafiyetiydi. Ne zaman seyirci, "Yasin..
Yasin" diye tempo tuttu, Olcan çıktı önce Yasin sonra Bruma girdi Galatasaray oyunu Antep kalesine yıktı.
Saç uzatmak Burak'ın aklını mı aldı (!) bilemem bir golcüye yakışmayacak golleri harcadı. Melo'nun fiziksel performansı belki düşük ama savunmaya verdiği destekle, topu oyuna sokuş becerisiyle başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor