Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

13 Eylül 2015 | Pazar

Barbekü partisi mi?

Türkiye-Hollanda maçının en çok koşan, en çok mücadele eden, sürekli oyunun içinde olan ve 90 dakikada sahada kalan isimleri; Selçuk, Sneijder, Burak ve Hakan Galatasaray'ın Mersin karşısında en iyi oyuncularıydı.
Diğerleri onlara sadece "Eskortluk" yaptı.
Hem üç gün arayla iki kritik milli maç oynayacaksın hem de lig maçında fiziksel zafiyet yaşamayıp üstelik yağmurla kaygan hale gelen zemine rağmen sürekli mücadele içinde olacaksın.
Peki milli olmayan Galatasaraylı diğer oyuncular Florya'da "Barbekü" partisi mi yaptılar?..

Sadece bu 3'lü isyan etti
Mersin önde Nakulma ve Pediriel ile baskı yaparak G.Saray'ın geriden oyun başlatmasını engelledi. G.Saray'ın ilk topları almasına izin vermediler. Mersin'in bu anlayışına Selçuk, Sneijder ve Burak üçlüsü isyan edip G.Saray'ın gol üretmesi için çabaladılar. Etkili 6 pozisyonda Selçuk, Burak ve Sneijder'in imzaları vardı.
Özellikle Selçuk ahtapot gibiydi, sahanın her yerine bastı. Rodriguez'in "silik" oyununu görünce Hamza Hoca ve takım Melo'nun ne kadar önemli olduğunu anlamıştır. İspanyol topu hep ayağına istiyor, riske girmiyor, baskıyı yiyince mücadeleye girmiyor. Rodriguez'in ürkek oyunu yüzünden hem Selçuk savunmaya yakın oynamak zorunda kaldı hem de G.Saray orta sahası göbekten etkili gelen Mersinli oyuncuları karşılama konusunda yeterli direnci gösteremedi. Hamza Hoca, Atletico maçında göbeği Selçuk-Rodriguez olarak yaparsa G.Saray inanılmaz pozisyonlar verir. Hamza Hoca, Yasin'i oynatmamakta haklıymış. G.Saray maçı kazanma adına istekliydi ama fiziksel olarak Mersin'in bileğini bükemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor