Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

14 Şubat 2016 | Pazar

Sorumlusu Mustafa hoca

İtalyan hocalar Mancini ile Prandelli'yi kadroyla fazla oynadıkları için eleştirmiştim. Hamza Hoca da sezon başından itibaren aynı hastalığa yakalanmıştı.
Mustafa Denizli'nin kadro istikrarına önem vereceğini düşünmüştüm.
Ama "KOCAMAN" aldandım. Mustafa Denizli'nin kadro tercihinde, "Ben yaparım olur" felsefesi Mersin'de iflas etti.
Akhisar maçında müthiş oynayan çabuk, hızlı ve etkili bindirmeler yapan Linnes Avrupa'da yok diye kulübede oturur mu? Stoper Denayer sağ bek.. Denayer çabukluğu sayesinde Semih'e fark atar.. Geçen yıldan beri pozisyon bilgisini geliştiremeyen ve nerede durduğunu bilmediği için ofsaytı bozan Semih adeta Nakoulma'nın golüne "Pozisyon asisti" yaptı. İkinci yarıda da takımı 10 kişi bıraktı..
Carole'ün Akhisar maçında riskli oynadığını söylemiştim. Ne oldu? Oyun zekası kıt, top tekniği kısıtlı, pas verme özürlü ve orta yapma becerisi olmayan solbek Carole'ün bölgesini Mersin takımı resmen koridor yaptı. Semih-Carole oynuyor, son haftaların formda ismi Sabri ilk 11 başlamıyor..
Sabri'ye yapılan adaletsizliktir.

Lazio'yu elese ne yazar!

Galatasaray'ın savunma hattı Linnes-Denayer-Chedjou-Olcan dörtlüsünden oluşsaydı Mersin bu kadar etkili olur muydu? Muslera'nın sık değişen savunma yüzünden dengesi bozuluyordur. Bir gün Muslera, "Yeter. Bıktım artık" diyerek sahayı terk ederse haklıdır....
Biz bunları görüyoruz da Mustafa Hoca nasıl görmüyor şaşırıyorum. Linnes yok diye G.Saray, Lazio önüne bu kadroyla çıkacaksa vay haline.. Mersin'e diş geçiremeyen, Lazio'ya yemek olur. Ayrıca; Galatasaray Lazio'yu elese ne yazar? Ligi götüremeyen bu oyuncu grubu Avrupa'da bile yürüyemez..
Atalarımız çok güzel demiş; "İlk iliği kaçıran düğmeleri ilikleyemezmiş"Bu yenilgiden sen sorumlusun Mustafa Hocam..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor