Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

22 Şubat 2016 | Pazartesi

Bitnel gibisini hiç görmedim

Bugünden itibaren sadece Türkiye değil tüm Avrupa tüm dünya hatta FIFA ve UEFA hakem Deniz Ateş Bitnel'in kararlarını sorgulayacak.
Bir hakemin bir maçta bu kadar ön plana çıktığına İnönü'de Cem Papila'nın, Kadıköy'de Ali Aydın'ın ve geçen yıl Fatih Terim Stadı'nda Ali Palabıyık öne geçtiğini görmüştüm.
Ben Bitnel'den başka bu kadar "Batılı kovboylar" tarzı çabuk kart çıkaran üstelik keskin kararlı bir hakemi hiç görmedim.
Trabzonsporlular, "Katledildik" diyebilir.
Galatasaraylılar ise "Bizi Bitnel kurtardı" diye sevinebilir. Bir gerçek varki; gecenin yıldızı verdiği ve vermediği kararlarla Deniz Ateş Bitnel oldu.
Maça gelirsek; 90 dakika boyunca hatta Özer Hurmacı atılıncaya kadar oyunda üstün olan, pozisyon arayan, bulan ve atamayan taraf Galatasaray'dı.
Trabzon kompakt oyunu tercih edip Galatasaray'ı kontrataklarla tehdit etmeye çalıştı.

Adaletsizlik oluyor!
Kazanılan penaltı yanlıştı ama Sabri'nin Marin'e yaptığı hareket kesin penaltıydı.
Sabri'yi, "Pozisyon yokken hangi akla hizmet ederek Marin'i neden itiyorsun?" diye sorgulamak gerekir.
Mustafa hoca artık kadro tercihleri nedeniyle kendini sorgulamalıdır. Taşlarla oynamak, "Ben yaptım olacak" demek Galatasaray'ın oyun ritmine, temposunu zarar veriyor. Sneijder gibi yaratıcı ve zeki bir oyuncu kulübede oturur mu?
Sneijder'le başlamamak G.Saray'a adeta eziyet oldu. Takımın diri ve atak olduğu anlarda Podolski, Donk, Selçuk gibi oyuncular Sneijder gibi yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini hissetti. Paris'e nikaha gittiği için son idmana çıkmayan Sneijder yedek kalamaz.. Teknik becerisisiyle G.Saray'ın hücum anlamında toparlanmasını sağlayan. Bilal'e ilk onbirde forma vermemek adaletsizlik oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor