Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

21 Mart 2016 | Pazartesi

Adaletli bir karar

Terörün açtığı derin yaralara rağmen ülke olarak dimdik ayaktayız. Çünkü biz güçlü bir ülkeyiz. Teröre karşı da güçlü devlet ve güçlü hükümet yapımızla toplumun huzuru için her türlü önlemleri almayı ihmal etmiyoruz. Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin ihbarları değerlendirerek İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla önce seyircisiz oynatılması kararını ve ardından da TFF tarafından derbinin ertelenmesini doğru buluyorum. Bu hassas günlerde Galatasaray-Fenerbahçe gibi terör örgütlerinin iştahını kabartacak bir dünya derbisinin gece oynanmasını da sakıncalı buluyorum. Gündüz ile gece alınacak önlemler aynı kalitede olamaz. Üstelik İstanbul'da kaliteli olduğunu düşündüğüm statların konumu maalesef üst düzey bir güvenlik aramasına izin vermiyor.
Ancak TFF'nin erteleme kararını adaletli buluyorum. Çünkü Galatasaray bu derbiyi seyircisiz oynasaydı ezeli rekabet adına haksızlık olurdu.
Ayrıca iki takımın da Avrupa maçları yok. Fikstür derbinin ileri bir tarihte ve hafta içinde oynanmasına müsait.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor