21 Ağustos 2010 | Cumartesi

Beklentiler büyük

Gaziantepspor yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile 54'üncü randevuya çıkacak.
Rakibi karşısında oynadığı karşılaşmaların 23'ünü kazanan, 16'sından beraberlikle ayrılan kırmızı-siyahlılar'ın en büyük sorunu 10 yıldır başkent ekibini deplasmanda yenememesi.
Bu stres, takımı etkisi altına almış.
Hoş, son birkaç yıldır seyircisini istediği şekilde tribüne çekemeyen Gaziantepspor için iç saha, dış saha ayrımı kalmadı ama yine de deplasmanda oynamanın ayrı bir sıkıntısı oluyor. O yüzden işler sıkı tutuluyor.
Sezon başlamadan yaptığı transferlerle kopardığı gürültüyle dikkatleri üzerine çeken Gaziantepspor hakkında öylesine yorumlar yapıldı ki bilmeyenler takımı gizli şampiyon bile ilan etti. Ancak bu iş öyle kolay değil.

Karcemarkas çok iyi

Her yıl sezon başlamadan fırtınalar koparan, "Golcünün babasını getireceğiz" açıklamaları yapan bir yönetimin, yarattığı etkinin üstüne bir de Tolunay Kafkas'ın kendinden fazlaca emin tutumunu eklediğiniz de Gaziantepspor'un bu kadar önemsenmesi kadar doğal bir şey olamaz.
İlk maçlar ölçü olmasa da Kasımpaşa maçından edindiğim intiba kırmızı-siyahlı yönetimin bu yıl yaptığı en iyi transferin kaleci Karcemarkas olduğu. Eğer bu hafta üç puanla kapatılırsa en önemli şey elde edilir. O da camianın ihtiyaç duyduğu heyecandır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor